Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària

IX Festival de teatro clásico de la Alcudia

Vicerectorat

Vicerectora
Catalina Iliescu Gheorghiu
+34 965 90 34 82
iliescu@ua.es

Estructura del Vicerectorat

Secretariats

Secretariat d'EsportsDirector
Roberto Cejuela Anta
roberto.cejuela@ua.es

Secretariat d'Extensió Universitària
Directora
Larissa Timofeeva Timofeev
timofeeva@ua.es

Administració

+34 965 90 34 82
+34 965 90 97 16
vr.cultura@ua.es
Localització SIGUA

Mª Ángeles Chofre Blasco
Empar Herrero Alonso
Mª Dolores Díaz-Jiménez Pastor

Notícies, convocatòries i premis ver más noticias Canal RSS

La Xarxa Vives publica la Carta d'Universitats i Cultura, un document que estableix les línies estratègiques per enfortir la cultura a les universitats i afrontar amb èxit els reptes actuals i de futur d'aquest àmbit.

Amb una vocació pionera i de lideratge, la Carta pretén cimentar les decisions que donaran resposta als reptes que planteja la cultura a les universitats del segle XXI, així com conduir el debat sobre la gestió i el paper de la cultura universitària a l'espai europeu d'educació superior.

La Universitat d'Alacant ha format part de la redacció d'aquest document al qual se suma.

Cultura En valencià
08/07/2021

Del 14 al 23 de Juliol - Jaciment arqueològic de l'Alcúdia

La IX edició del Festival de Teatre Clàssic de L'Alcúdia inclou set representacions teatrals a l'aire lliure, en el marc incomparable del jaciment arqueològic, que seran a càrrec de quatre companyies professionals i tres grups de teatre de l'ensenyament. Es posaran en escena grans obres de la tradició grecollatina: MedeaCayo CésarIfigenia en Áulide i Miles Gloriosus, i versions de clàssics universals de Shakespeare, Lorca i autors del nostre segle d'Or: Molt de soroll per no resLeonardo i Burlas de amor de doña Barroco. La venda d'entrades estarà disponible a partir del dilluns 21 de juny en instanticket.

16/06/2021

Sol·licituds fins al divendres 9 de juliol

Si tens coneixements i experiència en la direcció i la coordinació de grups de cant coral, una titulació mínima de Grau Mitjà d'Estudis Oficials de Música i no mantens relació contractual de tipus laboral amb la UA, pots presentar el teu projecte de direcció i d'activitats formatives musicals corals per a la Coral de la UA durant el curs 2021/2022.

28/06/2021

Sol·licituds fins al dimecres 9 de juliol

Si tens coneixements i experiència professional en la direcció i muntatge d'obres teatrals i no mantens relació contractual de tipus laboral amb la UA, pots presentar el teu projecte per a la direcció i muntatge d'una obra de teatre en qualsevol de les modalitats de teatre clàssic i contemporani.

28/06/2021

La nostra col·laboradora en pràctiques durant aquest quadrimestre, Paula Coronel Orellana, ens acosta amb el seu reportatge al Programa d'Exposicions Itinerants de la UA; un ampli i variat catàleg expositiu obert a la societat que constitueix un material accessible per a centres culturals i educatius, ajuntaments i altres institucions i potència la integració de la Universitat d'Alacant a les comarques alacantines a través de les seues Seus i Aules Universitàries.

11/06/2021

Matrícula oberta

La Universitat d'Alacant celebra la XX edició dels seus Cursos d'Estiu amb 34 propostes de diverses temàtiques que incideixen tant en el desenvolupament professional com el personal. Els cursos comptaran amb modalitats de realització variades (presencial, semipresencial, dual i online) i s'impartiran des del campus de Sant Vicent i des de les seus universitàries de Torrevella, Elda, Petrer, Villena, Cocentaina, la Vila Joiosa, La Nucia i La Marina. Coneix tota l'oferta!

27/05/2021

MUA

Coordinació museística
Remedios Navarro Mondéjar

Arxiu de la Democràcia

Directora
Mercedes Guijarro Antón

Estem en xarxes

Activitat Cultural UA