Saltar apartados
  • UA
  • VCDL
  • Convocatòria programa de conferències d'extensió universitària

Convocatòria programa de conferències d'extensió universitària

El Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística convoca el Programa de Conferències d'Extensió Universitària per a contribuir a la divulgació del coneixement que es genera a la nostra Universitat, i donar resposta a les demandes dels municipis de la província, en concret d'entitats i institucions sense ànim de lucre que canalitzen les seues propostes a través dels ajuntaments

Forma de participació en el Programa de Conferències de Promoció Cultural i Lingüística:

  • Les persones que formen part del col·lectiu del Personal Docent i Investigador de la Universitat d'Alacant podran oferir a títol individual conferències que tinguen com a principal objectiu la divulgació del coneixement i de les línies de recerca desenvolupades al si de la Universitat d'Alacant.
  • Les conferències proposades, limitades a un màxim de cinc títols, seran incorporades al Catàleg del Programa de Conferències  per a posar-les a la disposició dels municipis que les sol·liciten.
  • La durada de les conferències serà aproximadament de 2 hores (1 hora i mitja de xarrada i 30 minuts de debat).

Les col·laboracions, que seran retribuïdes amb 230€ bruts, inclouen en tots els casos la  remuneració de la conferència, el desplaçament i les dietes.

Les conferències proposades es publicaran en la Revista Cultural del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística (http://www.veu.ua.es/va/conferencias/). Aquest sistema permetrà una actualització permanent dels continguts, títols i del professorat mateix (altes o baixes).

Amb la finalitat de coordinar l'oferta de les diferents conferències, us demanem que, en cas que us interesse participar-hi, remeteu emplenada la fitxa adjunta al Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, per correu intern o electrònic a l'adreça: s.promocio@ua.es.

Inicialment es prorrogarà l'oferta de conferències de l'any passat, per això, el professorat que ja forme part de l'oferta i vulga causar baixa, o modificar algun contingut de les conferències (títols oferits), podrà fer-ho comunicant la incidència per correu electrònic a l'adreça s.promocio@ua.es. Les persones que no envien cap incidència, s’entén que volen continuar formant part del Programa de Conferències en els mateixos termes que en el programa anterior. 

Atesa la varietat i interès dels temes proposats, per a propiciar una millor rotació del  professorat, s'estableix un nombre limitat de conferències per col·laborador/a i any natural.

Així mateix, i amb la finalitat de facilitar la selecció a les entitats sol·licitants, us demanem que feu arribar per correu electrònic una breu sinopsi del contingut de les conferències, que publicarem en la pàgina web, com també 4 paraules clau per a facilitar la identificació temàtica de la proposta. 

Fitxa d'inscripció (versió MS Office, versió OpenOffice).

Més informació

Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Vicerectorat de Cultura, Esports i Llegües
Universitat d'Alacant
Tel. 965 90 39 79
C/i:  s.promocio@ua.es.
http://web.ua.es/vr-cultura

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües


Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües
Edifici de Rectorat - Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3482

Fax: (+34) 96 590 9716

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464