Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària

Vicerectorat

Vicerectora
Catalina Iliescu Gheorghiu
+34 965 90 34 82
iliescu@ua.es

Estructura del Vicerectorat

Secretariats

Secretariat d'Esports
Director
Roberto Cejuela Anta
roberto.cejuela@ua.es

Secretariat d'Extensió Universitària
Directora
Larissa Timofeeva Timofeev
timofeeva@ua.es

Administració

+34 965 90 34 82
+34 965 90 97 16
vr.cultura@ua.es
Localització SIGUA

Mª Ángeles Chofre Blasco
Empar Herrero Alonso
Mª Dolores Díaz-Jiménez Pastor

Notícies, convocatòries i premis ver más noticias Canal RSS

La nostra col·laboradora en pràctiques durant aquest quadrimestre, Paula Coronel Orellana, ens acosta amb el seu reportatge al Programa d'Exposicions Itinerants de la UA; un ampli i variat catàleg expositiu obert a la societat que constitueix un material accessible per a centres culturals i educatius, ajuntaments i altres institucions i potència la integració de la Universitat d'Alacant a les comarques alacantines a través de les seues Seus i Aules Universitàries.

11/06/2021

Matrícula oberta

La Universitat d'Alacant celebra la XX edició dels seus Cursos d'Estiu amb 34 propostes de diverses temàtiques que incideixen tant en el desenvolupament professional com el personal. Els cursos comptaran amb modalitats de realització variades (presencial, semipresencial, dual i online) i s'impartiran des del campus de Sant Vicent i des de les seus universitàries de Torrevella, Elda, Petrer, Villena, Cocentaina, la Vila Joiosa, La Nucia i La Marina. Coneix tota l'oferta!

27/05/2021

Acta de constitució i valoració de la Comissió de Selecció per adjudicar la direcció i el muntatge d'una obra de teatre  en la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant per al curs 2019/2020

15/07/2019

Estem en xarxes

Activitat Cultural UA