Saltar apartados
 • UA
 • VCDL
 • Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües - Notícies publicades en Juny, 2013

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües - Notícies publicades en Juny, 2013

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juny, 2013
 • Divendres, 14
 • boua

  Ajudes a nous materials docents en valencià i anglès

  El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant, a través del Servei de Política Lingüística (SPL) i amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, convoca un concurs públic d'ajudes destinades a l'elaboració de nous materials docents en valencià i anglès per a les assignatures dels títols de grau.

  L'objectiu d'aquesta convocatòria és incentivar l'elaboració en valencià i anglès de nous materials docents escrits i audiovisuals, amb la màxima qualitat lingüística, per part del professorat de la Universitat d'Alacant. Podran ser objecte d'aquestes ajudes els materials docents 
  elaborats pel professorat de la Universitat com a suport docent i de referència de les classes presencials que el PDI haja d'impartir en valencià i anglès en el curs 2013-14.

  Les persones que opten a qualsevol de les ajudes han d'omplir i enviar el formulari de sol·licitud (http://aplicacionesua.cpd.ua.es/cuestionario/pub/preg.asp?idioma=va&cuestionario=2950) al Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

  La persona sol·licitant i, si n'hi ha, les persones que conformen l'equip, com a mínim han d'estar en possessió del nivell B2 de valencià per a les ajudes de valencià i del nivell B2 d'anglès per a les ajudes d'anglès.

  L'import màxim de cada ajuda és de 600 euros per sol·licitud. En el cas que hi haja més d'una autora o autor, l'ajuda es repartirà a parts iguals, si en la sol·licitud no s'indica un repartiment diferent, i es farà efectiu a aquelles coautores o coautors que complisquen les bases. Només es podrà optar a una ajuda per llengua i any.

  L'import de l'ajuda es farà efectiu quan s'haja lliurat la versió definitiva revisada del material a les persones beneficiàries i l'hagen posat a disposició de l'alumnat en el Campus Virtual, autoarxivat en el Repositori de la Universitat d'Alacant (RUA http://rua.ua.es/dspace/) i, si escau, en l'OpenCourseWare de la Universitat d'Alacant  (OCW-UA, http://ocw.ua.es/va/).

  Les sol·licituds es presentaran en el termini de 10 dies comptadors a partir de la publicació de la convocatòria en el BOUA. La resolució de la convocatòria es publicarà el mes de juliol en la pàgina web delVicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística
 • Tornar al tauler principal

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües


Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües
Edifici de Rectorat - Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3482

Fax: (+34) 96 590 9716

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464