Saltar apartados

Aula de Debat

AULA DE DEBAT

 

La participació dels estudiants en activitats complementàries a la seua formació reglada millora la seua ocupabilitat. En aquest sentit la formació i pràctica del debat resulta una activitat molt interessant per a la formació en competències molt demandades pels ocupadors. Per açò, des del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i amb el Consell d'Estudiants s'ha considerat arreplegar dins del projecte “Aula de Debat” les dues iniciatives que estan funcionant actualment en la Universitat d'Alacant i donar-los així una connexió que permeta visualitzar millor el que en aquest sentit es desenvolupa en la nostra universitat.

Existeix un projecte consolidat que s'ha vingut desenvolupant des de fa anys pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, gestionat a través del Secretariat de Cultura que contempla la formació i participació en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives i per un altre, un projecte emergent denominat “Club de Debat” que gestiona el Consell d'Estudiants amb la col·laboració d'Alumni  UA.  

L'organigrama d'organització es visualitza en el següent quadre: la formació i participació en la lliga a debat  de la Xarxa Vives seguirà funcionant com fins a aquest moment gestionada pel Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües, a través del Servei de Cultura i el Club de Debat pel Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació a través del Consell d’Estudiants. Establint una total permeabilitat entre tots dos programes quant al que es refereix a la formació.


 

Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464