Saltar apartados

Nou estatut de l'estudiant universitari

Tot el que necessites saber per a la teua vida universitària

bàner nou estatut

L'1 de gener de 2011 va entrar en vigor el Reial Decret que aprovava l'Estatut de l'estudiant universitari, segons el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del 31 de desembre de 2010.

 A més de l'exposició dels drets i deures de l'estudiant i el suport manifest a beques i ajudes, mobilitat, activitats esportives, etc., s’hi incorporen diversos continguts com:

  • Especificació de mecanismes per a augmentar la participació dels estudiants en la vida universitària, amb la constitució del Consell de l'Estudiant Universitari com a òrgan col•legiat de representació estudiantil a escala estatal.
  • Incorporació de noves necessitats sorgides en el nou Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), que considera l'estudiant com un subjecte actiu i dinàmic en el seu procés de formació, i el valora en funció del seu treball i aprenentatge dins i fora de l'aula.
  • Definició de la igualtat efectiva d'oportunitats i participació activa dels estudiants amb discapacitat a fi de fomentar la seua adaptació òptima a la vida universitària.

 

Llig-ho. T'interessa.

Descarregar pdf

logo consell alumnes

logo ministeri educació

logo vicerectorat alumnat

Vicerectorat d'Estudiants i Ocupabilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464