Saltar apartados

SERVEIS EXTRAORDINARIS

Procediment per a sol·licitar serveis extraordinaris de seguretat en esdeveniments organitzats en la Universitat d'Alacant

 

  1. El/la Director/a de la Unitat organitzadora o responsable d'autoritzar un esdeveniment enviarà aquest formulari a aquest e-mail, amb una antelació mínima de 7 dies al dia de la celebració d'aquest. L'enviament de la sol·licitud amb una antelació de 7 dies es justifica per la necessitat d'organitzar la seguretat de l'esdeveniment amb la major qualitat, permetent-se que sempre que siga possible no hi haja cost algun addicional per a la unitat organitzadora.
  2. En l'escrit de sol·licitud es detallarà la relació i horari previst de les activitats de l'esdeveniment que tinguen necessitats de seguretat. Excepcionalment, s'admetran sol·licituds enviades en un termini inferior a 7 dies quan estiguen justificades per les necessitats d'organització protocol·lària de l'assistència d'autoritats externes a la UA.
  3. La Comissió Tècnica de Seguretat, en una de les seues reunions ordinàries setmanals, procedirà a determinar les mesures de seguretat pertinents. En el cas que siga necessari recórrer a serveis extraordinaris de vigilància, la unitat organitzadora de l'esdeveniment serà la que assumisca el cost.
  4. L'Oficina de Seguretat enviarà per escrit les mesures aprovades per la Comissió Tècnica de Seguretat al: Vicerectorat competent en matèria de seguretat i a l'Oficina Tècnica.
  5. En coordinació amb el Vicerectorat competent en matèria de seguretat, l'Oficina de Seguretat contestarà a aquesta sol·licitud.

ATENCIÓ: La versió en valencià i anglès d'aquesta web és fruit d'una traducció automàtica. Estem en procés de revisió.

Vicerectorat d'Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920/3930

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464