Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement

 

Nota informativa

A causa de la situació excepcional derivada de les mesures adoptades per a lluitar contra la propagació del COVID 19, aquest Vicerectorat a partir del 16 de març realitzarà tota la seua activitat de forma no presencial, per la qual cosa es prega que qualsevol comunicació o sol·licitud es realitze a través del correu institucional: vr.investi@ua.es o mitjançant l'administració electrònica a través d'UACloud. 

Preguem disculpen les molèsties.

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

20/03/2020
Convocatòria urgent de projectes d'investigació sobre el SARS-COV-2 i la malaltia COVID19

SOL·LICITUD URGENT D'EXPRESSIONS D'INTERÈS PER AL FINANÇAMENT EXTRAORDINARI DE PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOBRE EL SARS-COV-2 I LA MALALTIA COVID19

Forma i termini de presentació:

1. Els interessats presentaran les propostes mitjançant correu electrònic a l'adreça: covid19@isciii.es utilitzant la plantilla que es podran descarregar des de la pàgina web de l'Institut de Salut Carles III (www.isciii.es).

2. En aquesta mateixa pàgina web i/o en la seu electrònica de l'ISCIII https://sede.isciii.gob.es es publicarà tota la informació que es produïsca al llarg de la tramitació d'aquesta convocatòria.

3. El termini per a la presentació de propostes començarà el 19 de març de 2020 i es mantindrà obert fins a l'extinció del fons destinat a COVID19 que serà objecte de comunicació en els mitjans assenyalats.

4. Enviar còpia de la proposta de sol·licitud presentada a vr.investi@ua.es i convopu@ua.es

Qualsevol dada que necessiten per a l'emplenament de les propostes o aclariment sobre la convocatòria, podran contactar amb el següent mail: convopu@ua.es

Tota la informació de la convocatòria ací

17/03/2020
Comunicació sobre els terminis administratius de la AEI als beneficiaris i sol·licitants de les seues ajudes en relació amb la crisi sanitària ocasionada pel COVID -19

 

S'interrompen els terminis administratius dels actes i procediments derivats de les convocatòries gestionades per l'Agència Estatal d'Investigació

Reial decret 463/2020

25/02/2020
PREMIS IMPULS A INICIATIVES EMPRESARIALS INNOVADORES 2020 UNIVERSITAT D'ALACANT

En el marc del programa institucional ua:emprèn, la Universitat d'Alacant i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana, convoquen la IX Edició dels Premis IMPULS, com una mostra clara de la seua aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

Així, a fi de fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d'empreses, aquesta convocatòria premiarà les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària.
04/03/2020
Premis d'investigació i estudis Antonio Dionis Soler 2020

La Fundació d'Estudis Financers (FEF) amb la finalitat d'estimular i reconèixer la labor d'investigació i estudi en l'àmbit dels Mercats Financers, l'Economia, les Finances i les Institucions i Entitats que presten Serveis Financers, convoca els "Premis d'Investigació i Estudis Antonio Dionis Soler 2020 de la Fundació d'Estuidos Financers"

El termini de presentació dels treballs va de l'1 d'abril al 27 de juliol de 2020

Bases dels premis

19/06/2019
BASES DE LA CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA PROPI DEL VICERECTORAT D'INVESTIGACIÓ I TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT PER AL FOMENT DE LA I+D+I EN LA UNIVERSITAT D'ALACANT

L´objectiu d'aquesta convocatòria és regular per a l´any 2019 el procediment de concessió, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, dels diferents tipus d´ajudes que integren el programa propii de I+D+I del Vicerectorat d´Investigació y Transferència de Coneixement destinat al foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en la Universitat d´Alacant.

 

Aquest programa propi inclou sis línies d´actuació: 

 

1. Incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic

2. Investigació competitiva

3. Internacionalització

4. Infraestructures cientificotecnològiques

5. Difusió de la investigació

6. Accions de col·laboració publicoprivada en matèria de transferència

05/06/2019
L'Agència Estatal d' Investigació publica un calendari d'obertura i resolució de convocatòries d'I+D+I

 

L'Agència Estatal d'Investigació (AEI) ha publicat per primera vegada un calendari amb les dates d'obertura i resolució de convocatòries per a 2019 i 2020, anys de vigència de l'actual Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

 

Planificació

22/05/2019
Presentació de la conferència del Professor Lluís Montoliu, Ètica i integritat en investigació científica

 

En el següent enllaç pot consultar la presentació de la conferència que va impartir el Professor Lluís Montoliu, doctor en Biologia i investigador científic del CSIC en el Centre Nacional de Biotecnologia,   "Ètica i integritat en investigació científica" el 10 de maig de 2019 en el Saló de Graus Alfredo Orts, de l'edifici d'Òptica.

Ètica i integritat en investigació científica

 

16/01/2019
PRESENTACIÓ DEL PROFESSOR SALUSTIANO MATO SOBRE EL NOU SEXENNI DE TRANSFERÈNCIA

 

En el següent enllaç, podrà consultar i descarregar la presentació impartida pel professor Salustiano Mato sobre el nou sexenni de transferència.

Presentació

Vídeo de la conferència

14/09/2017
ADHESIÓ DE LA UA A L'ACORD DE TRANSPARÈNCIA EN EXPERIMENTACIÓ ANIMAL

 

La Universitat d'Alacant s'ha adherit a l'acord de transparència en experimentació animal, promogut des de la Confederació de Societats Científiques d'Espanya (COSCE), amb la col·laboració de l'Associació Europea per a la Investigació Animal (EARA) i llançat el 20 de setembre de 2016.

Declaració institucional

 

 

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464