Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

26/04/2017
JORNADES D'INVESTIGACIÓ DE VICERECTORS I VICERECTORES DE LA SECTORIAL D'I+D+i DE LA CRUE

Els pròxims 1 i 2 de juny de 2017, Alacant serà la seu de les Jornades d'Investigació de vicerectors i vicerectores de la Sectorial d'I+D+i de la CRUE.

Esperem que aquestes jornades ens ajuden a millorar les polítiques d'I+D+i a través de l'intercanvi d'idees i reflexions, i que les universitats, com a actors fonamentals en aquestes activitats, continuem conjuminant esforços per a solucionar els reptes que se'ns presenten en aquest període.

Lloc de celebració: Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Calle San Fernando nº 40 - Alacant

07/04/2017
PREMIS D'INVESTIGACIÓ I ESTUDI ANTONIO DIONIS SOLER 2017

La Fundació d'Estudis Financers (FEF) amb la finalitat d'estimular i reconèixer la labor d'investigació i estudi en l'àmbit dels Mercats Financers, l'Economia, les Finances i les Institucions i Entitats que presten Serveis Financers, convoca els "Premis d'investigació i Estudi" de la Fundació d'Estudis Financers amb caràcter anual.

Bases

30/03/2017
XVIII Edició de les Beques d'investigació Manuel de l'Oya "Cervesa, salut i nutrició"

El Centre d'Informació Cervesa i Salut, entitat de caràcter científic dedicada a la investigació sobre el consum moderat de cervesa i les seues propietats nutricionals, convoca la XVIII edició de les Beques d'Invetigació Manuel de l'Oya "Cervesa, Salut i Nutrició", per a la realització d'un treball experimental sobre el consum moderat de cervesa.

Amb aquestes beques, el Centre d'Informació Cervesa i Salut pretén recolzar als joves investigadors i promoure l'estudi d'aquesta beguda fermentada, sota l'adreça de les universitats i centres d'investigació espanyols. La quantia d'aquestes beques ascendeix a 18.000€ cadascuna.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 20 de març i finalitza el 2 d'octubre de 2017.

Bases de la convocatòria

24/03/2017
Posada en marxa del currículum abreujat del professorat

Posada en marxa d'una versió abreujada del currículum vitae a través de la web.

26/01/2017
Premis IMPULSE a iniciatives empresarials innovadores 2017

Modalitat A: Projectes empresarials, promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objecte del qual siga l'explotació comercial de resultats d'investigació de la UA. Aquests projectes hauran de tenir unes característiques tals que permeten la seua aprovació com a Empresa de Base Tecnològica de la UA.

Modalitat B: Projectes empresarials, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

Modalitat C: Projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

Fins a 32.000 € en premis.

El termini de presentació de les sol·licituds romandrà obert del 2 de maig al 17 de maig de 2017

Convocatòria

19/12/2016
Adhesió de la Universitat d'Alacant a l'Acord de Transparència en Experimentació Animal

La Universitat d'Alacant s'ha adherit a l'Acord de Transparència en Experimentació Animal, promogut des de la Confederació de Societats Científiques d'Espanya (COSCE), amb la col·laboració de l'Associació Europea per a la Investigació Animal (EARA).

29/06/2016
BASES DE LA CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA PROPI DEL VICERECTORAT D'INVESTIGACIÓ I TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT PER AL FOMENT DE LA I+D+i EN LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2016

L'objecte de la present convocatòria és regular per a l'any 2016 el procediment de concessió, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, dels diferents tipus d'ajudes que integren el programa propi del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement destinat al foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en la Universitat d'Alacant.

Aquest programa propi contempla sis línies d'actuació:

1. Incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic.

2. Investigació competitiva.

3. Internacionalització.

4. Infraestructures científictecnològiques.

5. Difusió de la investigació.

6. Accions de col·laboració públic-privada en matèria de transferència.

10/07/2015
Nou servei d'internacionalització de RUVID

 

RUVID i les universitats valencianes ofereixen nous serveis de suport a la internacionalització de la R+D+i per a fomentar la participació dels grups d'investigació en programes internacionals de R+D+i.

Més informació sobre els serveis oferits: http://ruvid.org/ri-world/

 

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464