Saltar apartados

I CONCURS D'IDEES INNOVADORES

capçalera concurse idees innovadores

 

El vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, el vicerectorat d'Alumnat, i el Consell d'Alumnes, van presentar el 7 de febrer l'I Concurs d'Idees Innovadores per a estudiants de la Universitat d'Alacant. Aquesta nova iniciativa pretén incentivar la creativitat de l'alumnat.

Els treballs podran ser presentats per estudiants de la Universitat d'Alacant de forma individual o en grup des del 7 de febrer fins al pròxim 2 de març a les 12:00 hores. L'alumnat podrà votar del 5 al 8 de març a una idea Innovadora entre les 20 finalistes seleccionades. A més, tots els i les participants en aquesta votació entraran en el sorteig d'un Iphone 4S.

 

1r premi: 1.000 €

2n premi: 500 €

 

 

Guanyadors del concurs.

El jurat del Concurs d'Idees Innovadores per a estudiants de la Universitat d'Alacant va donar a conèixer el divendres 9 de març el nom dels guanyadors d'aquesta primera edició a la qual han concorregut quasi 100 projectes. Els estudiants María González Gil i David Crespo Caballero han obtingut el Primer Premi per la seua idea “El Cantonet” i Manuel Rico Santa Creu ha sigut guardonat amb el Segon Premi, pel seu treball “Las ideas surgen cuando menos te lo esperas”.

Abans de finalitzar l'acte es va realitzar el sorteig de l'Iphone 4S, per gentilesa de Telefónica, entre els prop de 2.700 estudiants que van participar en la votació per a triar la millor Idea Innovadora. En el sorteig va resultar guanyadora l'alumna Saudy Cecilia Arias Feliz.

 

 

Fotos lliura de premis

 

Ganadores del primer premio  El ingeniero Andrés Torrubia con el ganador del 2º premio

María González Gil i                                              Manuel Rico Santacruz juntament amb l'enginyer Andrés Torrubia

David Crespo Caballero

 

 

Ganadores del concurso junto con los organizadores

 

 

 

Manuel Palomar, José Vicente Cabezuelo y Elena Garrigós juntament amb els guanyadors del concurs i l'enginyer alacantí Andrés Torrubia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de grupo de los 20 trabajos finalistas

 

 

Els 20 treballs finalistes van rebre un diploma. A la foto posen juntament amb els organitzadors del concurs: el vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, el vicerector d'Alumnat i la presidenta del Consell d'Alumnes.

 

 


Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464