Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement - Notícies publicades en Febrer, 2012

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2012
 • Dimecres, 29
 • Premis FEF

  Premis d'investigació i estudi 2012 de la Fundación de Estudios Financieros

  La Fundació d'Estudis Financers (FEF) convoca aquests premis amb la finalitat d'estimular i reconèixer la labor d'investigació i estudi en l'àmbit dels Mercats Financers, l'Economia, les Finances i les Institucions i Entitats que presten Serveis Financers. Termini de presentació: fins al 30 de juny de 2012.

 • Dimarts, 28
 • logo Universidad.es

  Premi Julián Sanz del Riu

  Amb la finalitat d'incentivar la cooperació científica, humanística i cultural entre Espanya i Alemanya, la Fundació per a la projecció internacional de les universitats espanyoles (Universidad.es) i el Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic (DAAD) convoquen el Premi Julián Sanz del Río per a joves investigadors i investigadores d'Espanya i Alemanya que s'hagen dedicat professionalment i de manera especial a l'altre país. Enguany la convocatòria està dedicada a l'àrea d'Humanitats. Data límit per a presentar la documentació: 15 d'abril de 2012.

 • logo Fundacion Caixa Rural Granada

  VIII Convocatòria del Premi de Ciències de la Salut

  La Fundación Caja Rural de Granada i la Fundación Parque Tecnológico de Ciencias de la Salud convoquen el VIII Premi de Ciències de la Salut, amb dues modalitats: investigació i divulgació. Podran presentar-se a aquest concurs persones físiques o equips d'investigació que estiguen en possessió de titulació superior. Termini de presentació de treballs: fins al 31/03/2012.

 • Dimecres, 22
 • Portada guia investigador estranger a Espanya

  Guia per a investigadors estrangers a Espanya 2011

  La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, FECYT, ha editat la Guia de l'investigador estranger a Espanya Edició 2011. Aquesta guia facilitarà la cerca d'informació als investigadors procedents d'un país estranger que vénen a Espanya per motius de treball, beques o missions científiques.

 • Dimarts, 7
 • jornades divulgatives cicle ciència i societat

  Taula redona "Estratègies per a la divulgació de l'activitat investigadora universitària"

  El Vicerectorat d'Investigació Desenvolupament i Innovació ha organitzat per al divendres 24 de febrer a les 12.00 h. en el Saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer la taula redona "Estratègies per a la divulgació de l'activitat investigadora universitària", insereix en les jornades divulgatives, cicle Ciència i Societat.

 • I Concurs Idees Innovadores

  I CONCURS D'IDEES INNOVADORES

  Els Vicerectorats d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, d'Alumnat i el Consell d'Alumnes llancen l'I Concurs d'Idees Innovadores per a estudiants de la Universitat d'Alacant, segons les bases que pot consultar en el següent enllaç. Termini de presentació: fins al 2 de març de 2012 a les 12.00 h.

  Més informació ací.

 • Dilluns, 6
 • Logo Fundació CIREM

  META-ANÀLISI SOBRE INVESTIGACIÓ EN GÈNERE I CIÈNCIA

  Ja estan disponibles online els resultats d'aquest projecte delº 7 Programa Marque de la Unió Europea. L'estudi inclou tota la investigació sobre gènere i ciència realitzada entre 1980 i 2008, en tots els idiomes europeus, en 33 països. Un altre dels resultats de l'estudi ha sigut la creació de la Base de dades en Gènere i Ciència (GSD), online de lliure accés, que conté més de 4.500 referències de publicacions europees sobre gènere i ciència realitzades durant les últimes tres dècades.

 • Divendres, 3
 • logo Institut Juan Gil Albert

  Ajudes a la Investigació - Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert

  L'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert convoca Ajudes a la Investigació en Ciències Socials i Humanitats per a titulats universitaris que pretenguen realitzar o estiguen realitzant Memòries de Llicenciatura, Projectes Fi de Carrera, treballs de finalització de Màster o equivalents i Ajudes per a la realització de Tesis Doctorals en Ciències Socials i Humanitats. Bases de la convocatòria. Termini de presentació: fins al 31/03/2012.

 • Tornar al tauler principal

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464