Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement - Notícies publicades en Febrer, 2014

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2014
 • Dimecres, 26
 • logo de la unitat d'igualtat

  TAULA REDONA "CIENTÍFIQUES EN LA TRANSFERÈNCIA DEL CONEIXEMENT"

  El Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, en el marc de la celebració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i en col·laboració amb la Unitat d'Igualtat, organitza la Taula Redona "Científiques en la transferència del coneixement".

  Lloc: Saló d'actes edifici Germà Bernàcer

  Data: 6 de març de 2014 - Hora: 11.30 hores

 • Dijous, 20
 • logo ovtt portada

  La vigilància tecnològica és vital per a conèixer-se a un mateix i detectar els senyals que poden afectar a un projecte empresarial

  Entrevista de RedEmprendia a l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia.

  La vigilància tecnològica és vital per a conèixer-se a un mateix i detectar els senyals que poden afectar a un projecte empresarial.

  L'Observatori Virtual per a la Transferència de Tecnologia (OVTT) és un espai obert d'informació, intercanvi i cooperació en Internet promogut per la Universitat d'Alacant i la Divisió Global Santander Universitats. Des de la seua creació, l'OVTT té com a objectiu contribuir a la transferència de coneixement i la vinculació Universitat-Empresa, i ho fa principalment a través del desenvolupament d'eines que permeten gestionar de manera estratègica la informació científica i tecnològica, fomentant la innovació oberta i en Xarxa. Amb aquesta visió, l'OVTT es va sumar l'any 2012 a la Universitat d'Antioquia i RedEmprendia en l'organització i difusió del Fòrum RedEmprendia, un espai de trobada digital oberta a la participació d'emprenedors, empreses, universitats i institucions per a l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques en transferència, desenvolupament tecnològic, innovació i emprendimiento a Iberoamèrica. Enguany a més, la plataforma virtual de l'Observatori estrena disseny i noves eines d'ús lliure i gratuït per a millorar la gestió de la informació i la vigilància tecnològica.

 • Dilluns, 10
 • logo fundació Iberdrola

  LA FUNDACIÓ IBERDROLA LLANÇA UNA NOVA CONVOCATÒRIA DEL SEU PROGRAMA DE BEQUES I AJUDES A la RECERCA

  La Fundació IBERDROLA ha llançat una nova edició del seu Programa de beques i ajudes a la recerca per al curs 2014-2015, que el seu objectiu principal és impulsar la formació de les noves generacions.

  Aquesta convocatòria contempla beques de màster en energia i medi ambient a Espanya i Regne Unit i ajudes a la recerca a Espanya, totes elles concedides en el marc del Programa de Beques de la Fundació IBERDROLA 2014, al que destinarà en el seu conjunt més de dos milions d'euros.

  El termini d'inscripció, romandrà obert fins al pròxim 3 d'abril. Els interessats podran consultar totes les condicions i emplenar el formulari de sol·licitud en la web de la Fundació IBERDROLA: www.fundacioniberdrola.org

 • Tornar al tauler principal

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464