Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement - Notícies publicades en Maig, 2015

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2015
 • Divendres, 29
 • Logo innoua

  La Universitat d'Alacant posa la innovació al servei de les empreses

  Presenta InnoUA, una ambiciosa iniciativa per a impulsar la transferència tecnològica i crear sinergies amb el món empresarial.

 • OVTT

  Curs d'estiu Vigilancia tecnològica: estratègies i eines per a innovar

  En el marc dels Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" 2015 de la Universitat d'Alacant es llança el Curs d'Estiu "Vigilància tecnològica: estratègies i eines per a innovar", coordinat per l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia (OVTT) i que es desenvoluparà del 7 al 10 de juliol en les instal·lacions del Campus de la Universitat d'Alacant (Espanya).

  Els seus continguts s'articulen en tres blocs temàtics pràctics i una jornada especialitzada sobre com la vigilància tecnològica pot contribuir a la diferenciació de projectes d'I+D+i en el marc del Programa Europeu Horizon 2020. Aquesta jornada està dedicada al sector salut, sanitat i canvi demogràfic i benestar, però és replicable a tots els sectors d'activitat.

  Formulari d'inscripció

  Programa del curs

 • Dimecres, 20
 • Logo innoua

  Jornada de Presentació d'InnoUA: Programa d'acostament a les empreses de la Universitat d'Alacant

  La Universitat d'Alacant presentarà, el pròxim dia 28 de Maig, a les 10:00 hores, en la Seu de la Universitat d'Alacant, Sant Fernando 40, el Programa InnoUA d'apropament les empreses. Un programa institucional que naix amb l'objectiu d'apropar la comunicació entre el món empresarial i l'universitari per a generar un enriquiment mutu.

  L'esdeveniment comptarà amb la presència de D. Francisco Caballero Sanz, Economista Cap i Cap de la divisió de política industrial de la Direcció general de Mercat Interior, Indústria, Emprenedurisme i Pimes de la Comissió Europea, que en la seua exposició tractarà sobre Política Industrial i Desenvolupament Regional.

  En la Jornada de presentació es donaran a conèixer les noves accions que es desenvoluparan dins del Programa InnoUA, destinades a reforçar la transferència del coneixement i la tecnologia generats en la UA al teixit productiu, destacant el pla d'acostament i visites a empreses previst per a 2015, al costat d'altres iniciatives com, el nou Portal d'Oferta Tecnològica, el Butlletí de notícies tecnològiques, un nou Doctorat Industrial, ajudes per a Proves de Concepte, etc.

  L'assistència és gratuïta prèvia inscripció.

  Formulari d'inscripció

  Invitación presentación InnoUA

  Programa Jornada InnoUA

 • Dimarts, 12
 • logo biblioteca general

  NOVA UNITAT DE SUPORT A L'INVESTIGACIÓ

  S'ha creat la Unitat de Suport a la Recerca de la Biblioteca Universitària.

  Els serveis de suport a la recerca estan dirigits a la Comunitat universitària en general i de manera específica al personal investigador en diferents àmbits del seu interès:

 • Dilluns, 11
 • logo ua:emprende

  Conferència programa Institucional ua:emprendre

  "El principal error de l'emprenedor, no emprendre"

  En la conferència es revisaran els errors més comuns comesos pels emprenedors i la forma de sortejar-los, a més d'analitzar la situació de l'art de "fer ciència" aplicar-la i explicar a la societat el valor de les solucions aportades per a recuperar la credibilitat perduda. També s'explicarà l'oferta del Fons d'Emprenedors de Fundació Repsol para tots aquells que tinguen una idea innovadora, que vulguen arriscar i fer-la arribar al mercat.

  Data: 14 de maig de 2015 a les 16:00 h.

  Lloc: Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant.

  L'assistència està limitada a l'aforament de la sala, per la qual cosa es prega confirmació en: vr.investi@ua.es

   

   

   

 • logo com emprendre

  Com protegir la innovació

  Si vols conèixer totes les claus de la propietat industrial i com un bon ús i gestió de marques, dissenys i patents poden ajudar-te a llançar el teu projecte empresarial, no et perdes la jornada "Com protegir la innovació". La cita és el pròxim 14 de maig, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant. La jornada és gratuïta, prèvia inscripció.

  Més informació

  Formulari d'inscripció

 • Dilluns, 4
 • logo ministeri educacion cultura i esport

  XIV Certamen Universitari Arquimedes d'Introducció a la Recerca Científica

  La Direcció General de Política Universitària (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) ha convocat per a l'any 2015 el XIV Certamen Universitari "Arquímedes" d'Introducció a la Investigació Científica (BOE núm. 95 de 21/04/2015), el objectiu del qual és fomentar la incorporació dels joves universitaris a la investigació mitjançant la concessió de premis als millors treballs.

  Els interessats a participar en el XIV Certamen Arquimedes, tenen de termini fins a les 15h del 5 de juny per a la presentació telemàtica de la documentació requerida, a través de la Seu Electrònica

  Més informació

  correu electrònic arquimedes@mecd.es

 • Tornar al tauler principal

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464