Saltar apartados

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement - Notícies publicades en Juny, 2020

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre
Notícies publicades en Juny, 2020
 • Dijous, 4
 • logo ua

  Bases de la convocatòria urgent del Consell Social de la UA per al foment de la I+D+i a fi de la reactivació del sector turístic post-COVID-19

   

  L'objecte de la present convocatòria és regular per a l'any 2020 en procediment de concessió, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva la convocatòria urgent del Consell Social de la Universitat d'Alacant, gestionada pel Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement, d'ajudes a projectes d'innovació social que, liderats per personal docent i investigador de la UA, s'orienten a proporcionar respostes immediates que permeten la reactivació del sector turístic.

  Les propostes hauran de contemplar projectes d'investigació i innovació social que presenten el desenvolupament i implementació immediata de, entre altres, aplicacions tecnològiques, productes, serveis, models i bones pràctiques des de qualsevol àmbit de coneixement i multidisciplinarietat. Quan la implementació dels projectes incidisca en les persones, hauran de contemplar el possible impacte de gènere, així com la inclusió de la diversitat funcional. Així mateix, hauran de considerar el possible impacte mediambiental. Per a tots dos casos, s'hauran d'anticipar mesures correctores.

  El finançament de les ajudes que es concedisquen en virtut de la present convocatòria es finançarà amb aportacions del Consell Social, el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat (UA Social Lab), l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques, Gasterra, la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, la Càtedra Vectalia de Mobilitat i la Càtedra de Responsabilitat Social, totes dues de la UA i mecenatge empresarial.

  La quantia màxima destinada a finançar les ajudes d'aquest subprograma serà de 100.000 euros d'acord amb les disponibilitats pressupostàries.

  Veure resolució integra ací

 • Dimecres, 3
 • Logo de la UA

  Resolució de la UA sobre aplicació de ll'RDL 11/2020 pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit Social i Econòmic per a fer front al COVID-19 referent a les accions finançades pel programa propi per al foment de la I+D+i

   

  Resolució de 3 de juny de 2020 de la Universitat d'Alacant sobre l'aplicació del Reial decret llei 11/2020 de 31 de març pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit Social i Econòmic per a fer front al COVID-19 referent a les accions finançades pel programa propi per al foment de la I+D+i.

   

   Consultar la resolució ací 

   

 • Institut Juan Gil-Albert

  Convocatòria d'ajudes a la investigació 2020 Institut Juan Gil-Albert

   

  L'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, amb l'objecte de contribuir al desenvolupament de la investigació en la província d'Alacant convoca ajudes a la investigació per al 2020.

  El Termini de presentació finalitzarà el 15 de juliol de 2020

  Bases

 • Dimarts, 2
 • logo fundació BBVA

  Ajudes a Equips d'Investigació Científica SARS-CoV-2 i COVID-19

   

  La present convocatòria d'ajudes a la investigació manté les perspectives disciplinàries característiques del programa d'impuls del coneixement de la Fundació BBVA, desenvolupat en les dues últimes dècades, abastant des de la biomedicina a les humanitats. De manera excepcional, en correspondència amb l'actual context, aquesta convocatòria posa als projectes un objecte formal específic: les diferents facetes del SARS-CoV-2 i la malaltia COVID-19, prevalent la investigació de tipus bàsic, però sense obviar algunes àrees de coneixement aplicat.

  Les àrees objecte d'aquesta convocatòria són la Biomedicina, el Big Data i Intel·ligència Artificial, l'Ecologia i Veterinària, l'Economia  i Ciències Socials i les Humanitats.

  La distribució de les ajudes en cadascuna de les àrees d'aquesta convocatòria i la seua dotació serà la següent:

  Biomedicina (“Biomed-COVID-19”): es concediran 4 ajudes de fins a 250.000 euros bruts cadascuna.

  Big Data i Intel·ligència Artificial (“Data-IA-COVID-19”): es concediran 4 ajudes de fins a 150.000 euros bruts cadascuna.

  Ecologia i Veterinària (“Eco-Vet-COVID-19”): es concediran 4 ajudes de fins a 100.000 euros bruts cadascuna.

  Economia i Ciències Socials (“Socioecon-COVID-19”): es concediran 4 ajudes de fins a 100.000 euros bruts cadascuna.

  Humanitats (“Human-COVID-19”): es concediran 4 ajudes de fins a 75.000 euros bruts cadascuna.

  Per a qualsevol dubte o consulta, dirigisca's a: SARS-CoV-2@fbbva.es

   

  Termini de presentació: 30 de juny 2020

 • Tornar al tauler principal

Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464