Saltar apartados

Guies Docents

La Guia Docent es constitueix en una eina bàsica del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) per a aconseguir l'objectiu de "promoure la cooperació europea en garantia de qualitat mitjançant el desenvolupament de metodologies i criteris comparables" (declaració de Bolonya).

La informació arreplegada en la Guia Docent proporciona, a més, la transparència i comparabilidad de títols que l'EEES requereix, i facilita, així mateix, la mobilitat dels estudiants, ja que aporta informació per a la presa de decisions dels alumnes que desitgen cursar un període de temps en una altra universitat.

L'elaboració i publicació de les Guies Docents, segons els criteris establits per la Universitat d'Alacant, constitueixen una peça bàsica en la configuració d'una docència de qualitat, i un compromís de la nostra Universitat, tal com s'arreplega en el Procediment PC08 del Sistema de Garantia Interna de la Universitat d'Alacant "Desarrollo de la Enseñanza y Evaluación del Aprendizaje": "El Centro publica su programación docente (grupos...) y las guías docentes según los criterios establecidos por la U.A.". Els diferents departaments de cada centre de la UA supervisen la proposta de guia docent i el centre l'aprova.

NORMATIVA PER A l'ELABORACIÓ I APROVACIÓ DE LES GUIES DOCENTS

TUTORIAL PARA LA GESTIÓN DE GUÍAS DOCENTES POR EL PROFESORADO

FORMULARI PER A LA SOL·LICITUD D'OBERTURA DE LES GUIES DOCENTS

 

 

Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3650

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464