Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/07/2018
La UA intensifica relacions amb la universitat nord-americana Virginia Tech

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA ha mantingut avui una reunió en el Campus amb representants de la universitat nord-americana amb dos punts clau: la investigació conjunta i l'intercanvi d'estudiants.

13/07/2018
Musa Isa Nayem. Director de l'escola d'infermeria d'Ahmed Abdel-fatah, en el Sahara visita la UA

El Director de l'Escola, Musa Isa Nayem, va lliurar un diploma a la UA, en reconeixement a la col·laboració que ve mantenint amb l'Escola des de fa anys. Durant la reunió es van abordar qüestions relatives a futures necessitats de l'Escola.

02/07/2018
Visita institucional de la University of Notre Dame (Estats Units)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, i Julián López, director acadèmic del Centre Superior d'Idiomes de la UA han rebut a una delegació de la University of Notre Dame (Indiana, Estats Units).

18/06/2018
La UA consolida la seua presència internacional i dirigeix la seua estratègia cap a les universitats més prestigioses

El Vicerectorat de Relacions Internacionals ha completat la primera fase de la seua estratègia d'internacionalització i ja està present en 135 països. La UA inicia negociacions amb les universitats més prestigioses del món, en una aposta clara per la qualitat.

Més informació

30/05/2018
La UA continua amb la seua política internacional un any més en NAFSA

El vicerectorat de Relacions Internacionals de la UA manté més de 60 reunions en cinc dies, consolidant acords existents amb universitats de tot el món i obrint noves vies de col·laboració amb noves universitats nord-americanes.

24/05/2018
Reunió en la UA amb la University of South Carolina Upstate

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, juntament amb el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han donat la benvinguda als representants de la University of South Carolina Upstate, sòcia estratègica per a la UA

07/05/2018
Visita de la University College Cork (Irlanda)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit avui dilluns 7 de maig amb les responsables de mobilitat de la University College Cork d'Irlanda, soci estratègic per a la UA en aqueix país, on treballem per a consolidar i ampliar relacions.

03/05/2018
Internacionalització de l'Educació Superior a Iran, IHEI Project

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha donat la benvinguda a representants de 5 universitats iranianes que s'han donat cita en la Universitat d'Alacant, durant els dies 3 i 4 de maig 2018.

26/04/2018
Visita institucional de la Kwame Nkrumah University of Science and Technology de Ghana

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb la professora de la UA, Carmen Bevia i amb el professor George Adu de Kwame Nkrumah University of Science and Technology de Ghana, per a obrir noves vies de cooperació entre ambdues institucions.

24/04/2018
Les universitats públiques valencianes es reuneixen en la UA en les III Jornades Sàhara Occidental

El Vicerectorat de Relacions Internacionals de la UA, a través del seu Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, organitza les III Jornades Sàhara Occidental i les Universitats Públiques Valencianes, que tindran lloc demà dimecres 25 d’abril a la sala multimèdia de l’edifici del Rectorat de la Universitat d’Alacant...

19/04/2018
Jornades CRUE d'Internacionalització i cooperació 2018 en Madrid

Juan Llopis, Vicerector de Relacions Internacionals, i la Directora del Servei de Relacions Internacionals, Rosa Pérez, han assistit a les jornades CRUE d'Internacionalització i Cooperació que van tenir lloc aquesta vegada en la Universitat Complutense de Madrid durant els dies 19 i 20 d'abril.

17/04/2018
Visita Institucional d'UNIVALI

El nou vicerector de Relacions Institucionals de la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI), Prof. Paulo Márcio Cruz, s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA.

17/04/2018
Universitats Cubanes en la UA

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb representants de les universitats cubanes d'Holguin, l'Havana i Camagüey. Aquesta visita d'estudi a la Universitat d'Alacant s'emmarca dins del programa SUPORT A LA MODERNITZACIÓ ECONÒMICA DE CUBA (Programa d'Intercanvi d'Experts Cuba-UE II), finançat per la Direcció general de Cooperació Internacional i Desenvolupament de la Comissió Europea i en el qual la UA participa a través de l'OGPI (Oficina de Gestió de Projectes Internacionals).

12/03/2018
Visita de la Universitat Diego Portals de Xile

La directora del Secretariat de Cooperació i Projecció Internacional, Reyes González, ha rebut a Silvia Unzurrunzaga (Cap d'Estudis de l'Escola d'Arquitectura) i Nicolás Stutzin (Responsable de Tallers de Projectes) de la Universitat Diego Portals de Xile per a donar-los la benvinguda institucional a la Universitat d'Alacant i canviar impressions sobre la seua estada en la UA. Els ha acompanyat el coordinador d'Arquitectura de l'EPS, José Parra.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1a planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464