Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/03/2019
Visita de l'Allameh Tabataba't University (Iran)

La UA va rebre a representants de la Universitat sòcia Allameh Tabataba't. El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, juntament amb la Professora Najmeh Shobeiri, Directora del Departament de Llengua i Literatura espanyola, van analitzar els projectes i intercanvis actuals i futurs.

11/03/2019
Visita de treball de la Universitat Estatal a Distància de Costa Rica

Funcionàries de la Universitat Estatal a Distància de Costa Rica realitzen una visita de treball durant una setmana en la UA per a tractar temes de planificació i execució pressupostària. El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, tracta amb elles diversos temes de gestió universitària el dia de l'arribada.

05/03/2019
Jornades de sensibilització sobre els ODS en la UA

La Universitat d'Alacant, a través del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, organitza unes jornades per a donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En aquestes Jornades patrocinades per la Direcció general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana, també ha participat el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

26/02/2019
Benvinguda en la UA als participants de diversos projectes internacionals en el marc del Programa Erasmus +

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, dóna la benvinguda als representants acadèmics de les diferents institucions d'educació superior participants en els Projectes Antena, Eminent i Balance, finançats pel Programa Erasmus +, Capacity Building de la Unió Europea.

18/02/2019
III UNIVERSITAT D'HIVERN: Cap al canvi social: hàbitat i transicions energètiques

El Vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, participa en la inauguració d'aquesta tercera edició de la Universitat d'Hivern, duta a terme en la UPV, on s'aborda la necessitat d'avançar en la transició energètica i en un nou model territorial i social.

17/01/2019
Inauguració seminari en la Facultat de Ciències de la Salut

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha inaugurat el seminari: %u201CLa sobirania alimentària en la lluita contra la malnutrició a Nicaragua: el paper dels horts i bancs de criança d'aus i l'alimentació local i tradicional%u201D

Programa de la Jornada

15/01/2019
Visites internacionals en la Universitat d'Alacant

Representants d'universitats de l'Índia i USA es reuneixen amb el vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis.

26/11/2018
La Universitat d'Alacant promou la mentalitat empresarial i la innovació en universitats Indonèsies

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, ha donat avui la benvinguda a una trentena de representants de quatre universitats Indonèsies que es donen cita aquesta setmana (del 26 al 29 de novembre) en la Universitat d'Alacant, per a treballar en el projecte INSPIRE...

21/11/2018
Primera reunió estratègica del projecte internacional HEIM

El vicerector de Relacions Internacionals,Juan Llopis,ha participat hui en la primera reunió del projecte internacional HEIM sobre Ensenyament de Persones Adultes en Patrimoni Cultural que coordina la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

20/11/2018
L'Educació com a via d'integració social a Europa per als refugiats i immigrants del Mediterrani i més enllà

El vicerector Juan Llopis, ha inaugurat la setmana de treball de dos projectes finançats per la Comissió Europea sobre migracions, en els quals la UA, a través de la seua Oficina de Gestió de Projectes Internacionals (OGPI), participa com a coordinador i soci.

16/11/2018
Trobades Internacionals en la Universitat d'Alacant

Representants de diferents universitats panamenyes, de la sòcia iraniana Allameh Tabataba'i University i de la Universitat d'Antioquia, Colòmbia, es reuneixen amb el vicerector de Relacions Internacionals de la UA.

13/11/2018
Visita de la Universitat Tecnològica de Bolívar, Cartagena d'Índies

Vanessa Cardona, Gestora de projectes en la Universitat Tecnològica de Bolívar, institució sòcia de la UA a Colòmbia, va aprofitar el seu pas per la UA per a reunir-se amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i tractar diferents àrees de cooperació.

07/11/2018
Visita de la Universitat de Chester (UK)

Anna Clayfield, Lecturer in Spanish and Latin American Studies, Department of Modern Laguages, de la Universitat de Chester (UK), s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, per a intensificar la mobilitat de membres entre ambdues institucions.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1a planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464