Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

15/02/2018
La UA en el fòrum empresarial "Alacant Territori Intel·ligent"

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, va intervenir en la taula redona "La internacionalització de la Universitat d'Alacant a Àsia: sinergies per a les estratègies empresarials".

06/02/2018
La UA organitza les Jornades sobre Aliances i Objectius de Desenvolupament Sostenible

La Seu Ciutat d'Alacant (Sant Fernando, 40) acollirà les Jornades sobre Aliances i Objectius de Desenvolupament Sostenible, que tindran lloc del 7 al 9 de febrer, organitzades per la Universitat d'Alacant a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals. L'acte inaugural, tindrà lloc demà dimecres 7 de febrer a les 9:30 hores.

06/02/2018
Entrevista amb la investigadora Maria Ximena Senatore del CONICET, Argentina

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb la professora Sonia Gutiérrez Lloret de l'Institut de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric de la UA (INAPH), per a donar la benvinguda a la investigadora de reconegut prestigi, del CONICET d'Argentina, María Ximena Senatore.

29/01/2018
International Week EPS 18

S'ha inaugurat la " International Week " de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Entre uns altres, des del Vicerectorat de Relacions Internacionals, s'ha aprofitat per a treballar amb socis d'intercanvi i d'Erasmus+ KA-107 de la Universitat de Costa Rica i de la Soongsil University de Corea del Sud.

25/01/2018
La UA ja està present en els principals clústers econòmics de Xina

La Universitat d'Alacant acaba d'ampliar la seua intensa relació institucional amb Xina, a través de la signatura de dos acords de mobilitat internacional amb la Universitat de Shenzhen i amb l'International Business Center. A més, la UA ha iniciat relacions institucionals amb l'empresa Airoobot.com, especialitzada en drones.

15/01/2018
Viatge institucional a Shenzhen, Xina

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni amb la Diputació, sota l'estratègia d'assistir a la "Trobada Internacional d'Inversió Vial i Cooperació per a països estrangers" que se celebra del 14 al 20 de gener en la ciutat de Shenzhen. En el marc d'aquest acord, Juan Llopis Vicerector de Relacions Internacionals de la UA, acompanya a la comitiva alacantina que en aqueixes jornades pretén agilitar els fluxos d'intercanvi entre la província i el gegant asiàtic, no solament en l'àmbit econòmic, sinó també cultural, amb la posada en valor del patrimoni arqueològic alacantí a Xina, o idiomàtic, amb l'arribada a les universitats alacantines d'estudiants procedents del país asiàtic per a l'aprenentatge de la llengua espanyola.

13/12/2017
Clausura del Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual del Magister Lvcentinvus

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha participat en l'acte de clausura de la XXIII Edició del Màster de Propietat Intel·lectual i del Mòdul de Patents i Transferència de Tecnologia del Magister Lvcentinvs que ha tingut lloc aquest 13/12 en la UA.

29/11/2017
La Universitat d'Alacant acull una jornada per a analitzar els reptes de l'acció humanitària a Síria organitzada per ACNUR

Juan Llopis inaugura la jornada "Els reptes de l'acció humanitària: ACNUR en l'emergència de Síria. L'atenció a la població refugiada a Jordània", que té per objecte donar a conèixer la situació actual i les perspectives de resolució a la crisi de Síria.

23/11/2017
Acte de commemoració del XXX aniversari del Programa de beques Erasmus

El Director del Secretariat de Mobilitat de la UA, Antonio Galiano, va participar en el lliurament dels premis als guanyadors del concurs Erasmus= +Empresa+Futur. Aquest concurs de microrelatos, fotografia i vídeo ha sigut organitzat per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport amb la col·laboració d'Europe Direct, la Delegació del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes i les universitats valencianes, per a commemorar els trenta anys d'història d'aquest programa europeu.

22/11/2017
Visita de la Northern Arizona University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, es reuneixen amb Daniel Palm, Vice President for Global Initiatives de la NAU (Northern Arizona University), institució sòcia estratègica de la UA, per a estudiar nous projectes.

16/11/2017
La UA inicia col·laboració amb la institució índia Acharya Institutes

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional, Antonio Galiano, han rebut avui al professor C K Marigowda i a Mr. Jayaditt Basani, representants de la institució acadèmica Índia Acharya Institutes, (Bangalore) amb la qual la UA ha signat recentment un acord de col·laboració.

03/11/2017
Kipa visita la UA

KIPA (Korea Invention Promotion Association), associació integrada per diverses empreses i universitats coreanes, que es troba actualment viatjant per Europa per a reunir-se amb diferents institucions capdavanteres, ha visitat la UA. El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el Màster de Propietat Industrial de la UA, han rebut a l'Associació per a cercar sinergies comuns.

26/10/2017
Arranca en la UA un seminari internacional sobre Destinacions Turístiques Intel·ligents

L'Aulari II de la Universitat d'Alacant acull des d'aquest matí la celebració del seminari internacional "Destinacions Turístiques Intel·ligents: Nous horitzons en la recerca i gestió del turisme".

23/10/2017
Visita de la Universitat Juárez Autònoma de Tabasco (Mèxic)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb el Professor Heberto Priego, durant la seua visita a la UA, per a tractar temes d'internacionalització.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464