Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

11/07/2017
Visita del Pare Castellanos, president de la Fundació Homes Nous, a la UA

Mons. Nicolás Castellanos, president de la Fundació Homes Nous i bisbe emèrit de Palència, ha mantingut un any més una trobada en la UA, amb qui col·labora en projectes de cooperació internacional des de l'any 2000.

11/07/2017
Presentació curse d'estiu: El voluntariat internacional i la seua vinculació en la consecució dels ODS

El passat dia 11, dimarts, es va inaugurar en la Seu de la UA a Alacant, en el marc dels cursos d'estiu Rafael Altamira, el curs "Voluntariat Internacional i la seua vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible". Impartit pels professors Carmen Cano i Carlos Gómez Gil, va comptar en la inauguració amb la presència de Federico Buyolo, Director General de Cooperació de la GV.

10/07/2017
Visita institucional a universitats de Rússia

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, acompanyat per la professora de l'àrea de Filologia Eslava de la UA, Natalia Timoshenko, han viatjat a Rússia per a visitar diverses universitats d'aquest país. Al llarg d'aquesta setmana estan mantenint reunions amb autoritats i responsables amb competència en Relacions Internacionals de diverses universitats sòcies de Sant Petersburg i Moscou.

07/07/2017
Espectacular increment de les ajudes rebudes del Programa KA107 d'Erasmus +

La UA aconsegueix multiplicar per deu les ajudes concedides per l'exigent programa KA107 d'Erasmus+, gràcies a l'alta qualitat dels projectes presentats.

30/06/2017
Acte de presentació de la Xarxa Sanitària Solidària d'Alacant (RSSA)

S'ha presentat aquest matí en el saló blau de l'Ajuntament d'Alacant, la Xarxa Sanitària Solidària d'Alacant (RSSA), acte que ha inclòs la signatura dels convenis de col·laboració que formalitzaran la creació de la mateixa i que, en una primera fase, estarà integrada per vuit entitats.

La Universitat d'Alacant ha estat representada pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i la Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Mª Reyes González.

28/06/2017
Visita del president fundador de la Universitat San Ignacio de Loyola de Perú

La Universitat peruana de San Ignacio de Loyola, una de les moltes que han participat en el Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de la Salut i amb la qual hem aprofitat per a reunir-nos i estudiar diferents vies de col·laboració.

21/06/2017
La UA i la Universitat del Nord de Colorado (EEUU) es reuneixen per a aclarir termes de pròxim conveni d'intercanvi d'estudiants

Mrs. Rosa Law, MCB (College of Business) Student Advisor, de la Universitat del Nord de Colorado, es reuneix amb Juan Llopis, per a tancar el principi d'acord d'un conveni de mobilitat d'estudiants entre ambdues institucions.

14/06/2017
La UA i la Universitat xinesa d'Estudis Estrangers de Guangdong fan balanç d'una exitosa col·laboració

Una delegació de representants d'aquesta estratègica universitat sòcia ha visitat de nou la UA, on han mantingut una reunió amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i responsables de l'Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic de la UA.

13/06/2017
Visita de l'Escola Politècnica Nacional d'Equador

El vicerector de Docència de l'Escola Politècnica Nacional de Quito (Equador) ha visitat la UA, on ha sigut rebut pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i el director del Campus Iberoamericà, José Vicente Cabezuelo.

13/06/2017
Visita de la Cooper Union University (Estats Units)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano han rebut a un representant de la Cooper Union University de Nova York

07/06/2017
Visita institucional de la Murray State University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb Dr. Claire Fuller, responsable de Biologia i el Dr. George W. Kipphut, responsable de geologia d'aquesta universitat, per a intensificar accions amb aquesta instiució sòcia.

05/06/2017
La UA consolida els seus acords internacionals en NAFSA 2017, la major fira internacional d'educació als EUA

La Universitat d'Alacant consolida els acords internacionals i obri noves col·laboracions amb universitats de tot el món, seguint la seua línia estratègica prioritària de mobilitat internacional.

31/05/2017
La Universitat d'Alacant en la Northern Arizona University (NAU)

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han realitzat aquesta setmana una visita institucional a la prestigiosa universitat nord-americana "Northern Arizona University" (NAU), amb la qual la Universitat d'Alacant manté vigents convenis de col·laboració internacional.

24/05/2017
Jornades "Cercant sinergies per a la salut global"

La Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Mª Reyes González, va participar en aquestes Jornades que van tenir lloc a l'Hospital General Universitari d'Alacant els dies 24 i 25 de maig organitzades per Médicos Mundi.

18/05/2017
Jornades CRUE d'Internacionalització i cooperació 2017 a Lleida

Juan Llopis, Vicerector de Relacions Internacionals, i la Directora del Servei de Relacions Internacionals, Rosa Pérez, han assistit a les jornades CRUE d'Internacionalització i Cooperació que van tenir lloc aquesta vegada en la Universitat de Lleida durant els dies 18 i 19 de maig.

15/05/2017
Visita de la Northern Arizona University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, es van reunir amb els representants d'aquesta universitat sòcia durant la seua visita a la UA, Melissa J. Armstrong, Director Interdisciplinary Global Programs i el professor Benning Tieke, professor d'espanyol i coordinador acadèmic d'aquests cursos.

10/05/2017
Visita de la State University of Surabaya (East Java, Indonèsia)

Visita del Rector de la State University of Surabaya (East Java, Indonèsia), prof. Dr. Warsono, M.S., per a obrir possibles futures línies de col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

09/05/2017
15ª Conferència Internacional sobre estudis, reparacions i manteniment de l'arquitectura del patrimoni

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, va participar en l'acte d'inauguració d'aquest Congrés, STREMAH 2017, que va tenir lloc entre el 9 i 11 de maig en la Universitat d'Alacant. Aquestes trobades tenen lloc periòdicament des del seu començament en 1989. Més informació

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464