Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

14/06/2017
La UA i la Universitat xinesa d'Estudis Estrangers de Guangdong fan balanç d'una exitosa col·laboració

Una delegació de representants d'aquesta estratègica universitat sòcia ha visitat de nou la UA, on han mantingut una reunió amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i responsables de l'Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic de la UA.

13/06/2017
Visita de l'Escola Politècnica Nacional d'Equador

El vicerector de Docència de l'Escola Politècnica Nacional de Quito (Equador) ha visitat la UA, on ha sigut rebut pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i el director del Campus Iberoamericà, José Vicente Cabezuelo.

13/06/2017
Visita de la Cooper Union University (Estats Units)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano han rebut a un representant de la Cooper Union University de Nova York

07/06/2017
Visita institucional de la Murray State University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb Dr. Claire Fuller, responsable de Biologia i el Dr. George W. Kipphut, responsable de geologia d'aquesta universitat, per a intensificar accions amb aquesta instiució sòcia.

05/06/2017
La UA consolida els seus acords internacionals en NAFSA 2017, la major fira internacional d'educació a EUA

La Universitat d'Alacant consolida els seus acords internacionals i obri noves col·laboracions amb universitats de tot el món, seguint la seua línia estratègica prioritària de mobilitat internacional.

31/05/2017
La Universitat d'Alacant en la Northern Arizona University (NAU)

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han realitzat aquesta setmana una visita institucional a la prestigiosa universitat nord-americana "Northern Arizona University" (NAU), amb la qual la Universitat d'Alacant manté vigents convenis de col·laboració internacional.

24/05/2017
Jornades "Cercant sinergies per a la salut global"

La Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Mª Reyes González, va participar en aquestes Jornades que van tenir lloc a l'Hospital General Universitari d'Alacant els dies 24 i 25 de maig organitzades per Médicos Mundi.

18/05/2017
Jornades CRUE d'Internacionalització i cooperació 2017 a Lleida

Juan Llopis, Vicerector de Relacions Internacionals, i la Directora del Servei de Relacions Internacionals, Rosa Pérez, han assistit a les jornades CRUE d'Internacionalització i Cooperació que van tenir lloc aquesta vegada en la Universitat de Lleida durant els dies 18 i 19 de maig.

15/05/2017
Visita de la Northern Arizona University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, es van reunir amb els representants d'aquesta universitat sòcia durant la seua visita a la UA, Melissa J. Armstrong, Director Interdisciplinary Global Programs i el professor Benning Tieke, professor d'espanyol i coordinador acadèmic d'aquests cursos.

10/05/2017
Visita de la State University of Surabaya (East Java, Indonèsia)

Visita del Rector de la State University of Surabaya (East Java, Indonèsia), prof. Dr. Warsono, M.S., per a obrir possibles futures línies de col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

09/05/2017
15ª Conferència Internacional sobre estudis, reparacions i manteniment de l'arquitectura del patrimoni

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, va participar en l'acte d'inauguració d'aquest Congrés, STREMAH 2017, que va tenir lloc entre el 9 i 11 de maig en la Universitat d'Alacant. Aquestes trobades tenen lloc periòdicament des del seu començament en 1989. Més informació

08/05/2017
Visita de l'Ambaixador de Palestina a la UA

Durant la visita a l'Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics de la UA, on pronunciava una conferència sobre la situació en Palestina, l'Ambaixador de la Missió Diplomàtica de Palestina a Espanya, Sr. Musa Amer Odeh va mantenir una reunió amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

07/04/2017
Visita de l'Encarregat d'Assumptes Culturals del Consolat de Japó

L'encarregat d'Assumptes Culturals del Consolat General del Japó a Barcelona Kei Matsushima ha visitat la Universitat d'Alacant.

29/03/2017
Visita institucional a universitats de Japó

El rector, Manuel Palomar, el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i Kaoru Fukui, de l'Oficina de Relacions Àsia-Pacífic han viatjat a Japó per a visitar diverses universitats d'aquest país.

Al llarg d'aquesta setmana estan mantenint reunions amb autoritats i responsables amb competència en Relacions Internacionals de diverses universitats sòcies d'aquest país amb l'objecte d'analitzar les relacions existents entre ambdues institucions i ampliar els camps de cooperació acadèmica i de recerca. A més han visitat la prestigiosa Universitat de Keio per a formalitzar la relació amb aquest nou important soci en la regió.

Ritsumeikan University

Keio University

Kanda University of International Studies

Rikkyo University

13/03/2017
Visita de la Central China Normal University (Wuhan, Xina)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb una delegació acadèmica de la Central China Normal University, encapçalada pel Dr. Liao Meizhen, Degà de la Facultat de Lletres i la Dra. Min Zeng.

09/03/2017
Banc Santander reforça el seu compromís amb la Universitat d'Alacant

El Banc de Santander i la Universitat d'Alacant renoven l'acord de col·laboració que ambdues entitats mantenen des de fa 20 anys a través de Santander Universitats.

En l'acte, també s'han lliurat les credencials d'un total de 24 beques, corresponents a les beques Iberoamèrica Santander que es gestionen des del Vicerectorat de Relacions Internacionals.

07/03/2017
Visita de la Universitat del Nord de Colorado, EEUU

James Reardon, Ph.D. Professor of Marketing de la Universitat del Nord de Colorado, es reuneix amb Juan Llopis, per a tancar el principi d'acord d'un conveni de mobilitat d'estudiants entre ambdues institucions.

02/03/2017
La Universitat d'Alacant participa en la III Trobada bilateral d'Universitats Espanyoles i Algerianes

La Universitat d'Alacant, a través del seu Vicerectorat de Relacions Internacionals, ha participat en la III Trobada Bilateral d'Universitats Espanyoles i Algerianes, organitzat per la CRUE en la Universitat de Múrcia.

Taula redona "Experiències i noves perspectives de col·laboració entre Espanya i Algèria"

02/03/2017
Nova Zelanda, últim país que s'incorpora a l'oferta de mobilitat internacional de la UA

El nombre d'estudiants de la UA que participen en els programes de mobilitat internacional de la UA continua en augment, amb un increment global del 35% en els dos últims cursos acadèmics.

Diari Informacion

AlicantePress

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464