Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/10/2017
Visita de la Xavier University of Louisiana

Torian L. Lee, J.D., Director of Center of Intercultural & International Programs de la Xavier University of Louisiana, la nostra universitat sòcia a New Orleans, ha visitat la UA.

11/10/2017
6th ASEF Rectors' Conference and Students' Forum (ARC6)

Juan Llopis, Vice President for International Relations, attends this Forum that has been organised by the Àsia-Europe Foundation (ASEF) in collaboration with Singapore Management University (SMU), on the topic "Future-ready Universities and Graduates: Quality Eduaction beyond the Horizon" from 9-13 October 2017 in Singapore.

10/10/2017
Visita institucional de la Weber State University

La UA ha rebut la visita de Rebecca Schwartz, Director Study Abroad, de la Weber State University d'Utah (Estats Units), universitat sòcia per a l'intercanvi d'estudiants.

28/09/2017
Visita del Comissari de la State Intellectual Property Office (SIPO) a la UA

Una delegació de la State Intellectual Property Ofice (SIPO), l'oficina nacional de la República Xinesa responsable d'organitzar i coordinar la protecció dels Drets de Propietat Intel·lectual en tot el país, encapçalada pel comissari Dr. Chen, ha visitat la UA en el marc del Magister Lventinus, on s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

15/09/2017
Visita institucional de la Universitat Autònoma de Xile

El vicerector de Vinculació, Hernán Viguera, de l'Autònoma de Xile, Universitat sòcia de la UA, s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA, per a abordar l'ampliació de la mobilitat de professors i estudiants entre ambdues institucions.

15/09/2017
EAIE 2017 - Sevilla

Juan Llopis, vicerector de Relacions Internacionals ha assistit juntament amb Antonio Galiano, director del Secretariat de Mobilitat, Rosa Pérez, Directora del Servei de Relacions Internacionals, i Dori Urbán, Subdirectora de Mobilitat, a la 29 Annual Conference of The European Association for International Education (EAIE). La trobada ha tingut lloc enguany, del 12 al 15 de setembre a Sevilla, on han mantingut una atapeïda agenda de reunions amb universitats sòcies, actuals i futures, de la UA.

15/09/2017
La UA edita una Guia Didàctica sobre Drets Humans

En el marc del programa ERASMUS+ i dins del projecte HUMREV de la Comissió Europea "Els drets humans en una comunitat de valors", la Facultat de Dret de la UA ha acollit avui la II Reunió Trasnacional del projecte, en la qual s'ha presentat una Guia Didàctica sobre Drets Humans, desenvolupada per professors de Dret de la Universitat d'Alacant i editada pel Servei de Publicacions de la UA.

14/09/2017
El rector rep a una representació de la universitat japonesa de Keio

Els professors Masayuki Kohiyama (Department of System Design Engineering, Faculty of Science and Technology) i Jorge Almazán (Department of System Design Engineering, Faculty of Science and Technology) s'han reunit amb el rector, amb la Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Reyes González, i amb Kaoru Fukui de l'Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic, durant la visita a la UA.

13/09/2017
La UA rep a la primera estudiant d'intercanvi neozelandesa

La Universitat d'Alacant ha donat la benvinguda a la primera estudiant d'intercanvi arribada des de la Universitat de Waikato a Nova Zelanda.

07/09/2017
Estada pràctica a la UA dels socis del Projecte RIESAL

El vicerector, Juan Llopis, ha oferit una presentació de les relacions internacionals en la UA als participants en aquest projecte que han visitat la UA, dins d'una estada pràctica. El projecte Erasmus + RIESAL (Xarxa Regional per al foment de la Internacionalització de l'Educació Superior a Amèrica Llatina.), és un projecte co-finançat per la Comissió Europea, en el marc del programa Erasmus + CBHE (desenvolupament de capacitats en el camp de l'educació superior per les seues sigles en anglès).

11/07/2017
Visita del Pare Castellanos, president de la Fundació Homes Nous, a la UA

Mons. Nicolás Castellanos, president de la Fundació Homes Nous i bisbe emèrit de Palència, ha mantingut un any més una trobada en la UA, amb qui col·labora en projectes de cooperació internacional des de l'any 2000.

11/07/2017
Presentació curse d'estiu: El voluntariat internacional i la seua vinculació en la consecució dels ODS

El passat dia 11, dimarts, es va inaugurar en la Seu de la UA a Alacant, en el marc dels cursos d'estiu Rafael Altamira, el curs "Voluntariat Internacional i la seua vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible". Impartit pels professors Carmen Cano i Carlos Gómez Gil, va comptar en la inauguració amb la presència de Federico Buyolo, Director General de Cooperació de la GV.

10/07/2017
Visita institucional a universitats de Rússia

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, acompanyat per la professora de l'àrea de Filologia Eslava de la UA, Natalia Timoshenko, han viatjat a Rússia per a visitar diverses universitats d'aquest país. Al llarg d'aquesta setmana estan mantenint reunions amb autoritats i responsables amb competència en Relacions Internacionals de diverses universitats sòcies de Sant Petersburg i Moscou.

07/07/2017
Espectacular increment de les ajudes rebudes del Programa KA107 d'Erasmus +

La UA aconsegueix multiplicar per deu les ajudes concedides per l'exigent programa KA107 d'Erasmus+, gràcies a l'alta qualitat dels projectes presentats.

30/06/2017
Acte de presentació de la Xarxa Sanitària Solidària d'Alacant (RSSA)

S'ha presentat aquest matí en el saló blau de l'Ajuntament d'Alacant, la Xarxa Sanitària Solidària d'Alacant (RSSA), acte que ha inclòs la signatura dels convenis de col·laboració que formalitzaran la creació de la mateixa i que, en una primera fase, estarà integrada per vuit entitats.

La Universitat d'Alacant ha estat representada pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i la Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Mª Reyes González.

28/06/2017
Visita del president fundador de la Universitat San Ignacio de Loyola de Perú

La Universitat peruana de San Ignacio de Loyola, una de les moltes que han participat en el Congrés Iberoamericà d'Universitats Promotores de la Salut i amb la qual hem aprofitat per a reunir-nos i estudiar diferents vies de col·laboració.

21/06/2017
La UA i la Universitat del Nord de Colorado (EEUU) es reuneixen per a aclarir termes de pròxim conveni d'intercanvi d'estudiants

Mrs. Rosa Law, MCB (College of Business) Student Advisor, de la Universitat del Nord de Colorado, es reuneix amb Juan Llopis, per a tancar el principi d'acord d'un conveni de mobilitat d'estudiants entre ambdues institucions.

14/06/2017
La UA i la Universitat xinesa d'Estudis Estrangers de Guangdong fan balanç d'una exitosa col·laboració

Una delegació de representants d'aquesta estratègica universitat sòcia ha visitat de nou la UA, on han mantingut una reunió amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i responsables de l'Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic de la UA.

13/06/2017
Visita de l'Escola Politècnica Nacional d'Equador

El vicerector de Docència de l'Escola Politècnica Nacional de Quito (Equador) ha visitat la UA, on ha sigut rebut pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i el director del Campus Iberoamericà, José Vicente Cabezuelo.

13/06/2017
Visita de la Cooper Union University (Estats Units)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano han rebut a un representant de la Cooper Union University de Nova York

07/06/2017
Visita institucional de la Murray State University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb Dr. Claire Fuller, responsable de Biologia i el Dr. George W. Kipphut, responsable de geologia d'aquesta universitat, per a intensificar accions amb aquesta instiució sòcia.

05/06/2017
La UA consolida els seus acords internacionals en NAFSA 2017, la major fira internacional d'educació als EUA

La Universitat d'Alacant consolida els acords internacionals i obri noves col·laboracions amb universitats de tot el món, seguint la seua línia estratègica prioritària de mobilitat internacional.

31/05/2017
La Universitat d'Alacant en la Northern Arizona University (NAU)

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han realitzat aquesta setmana una visita institucional a la prestigiosa universitat nord-americana "Northern Arizona University" (NAU), amb la qual la Universitat d'Alacant manté vigents convenis de col·laboració internacional.

24/05/2017
Jornades "Cercant sinergies per a la salut global"

La Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Mª Reyes González, va participar en aquestes Jornades que van tenir lloc a l'Hospital General Universitari d'Alacant els dies 24 i 25 de maig organitzades per Médicos Mundi.

18/05/2017
Jornades CRUE d'Internacionalització i cooperació 2017 a Lleida

Juan Llopis, Vicerector de Relacions Internacionals, i la Directora del Servei de Relacions Internacionals, Rosa Pérez, han assistit a les jornades CRUE d'Internacionalització i Cooperació que van tenir lloc aquesta vegada en la Universitat de Lleida durant els dies 18 i 19 de maig.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464