Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

07/04/2017
Visita de l'Encarregat d'Assumptes Culturals del Consolat de Japó

L'encarregat d'Assumptes Culturals del Consolat General del Japó a Barcelona Kei Matsushima ha visitat la Universitat d'Alacant.

29/03/2017
Visita institucional a universitats de Japó

El rector, Manuel Palomar, el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i Kaoru Fukui, de l'Oficina de Relacions Àsia-Pacífic han viatjat a Japó per a visitar diverses universitats d'aquest país.

Al llarg d'aquesta setmana estan mantenint reunions amb autoritats i responsables amb competència en Relacions Internacionals de diverses universitats sòcies d'aquest país amb l'objecte d'analitzar les relacions existents entre ambdues institucions i ampliar els camps de cooperació acadèmica i de recerca. A més han visitat la prestigiosa Universitat de Keio per a formalitzar la relació amb aquest nou important soci en la regió.

Ritsumeikan University

Keio University

Kanda University of International Studies

Rikkyo University

13/03/2017
Visita de la Central China Normal University (Wuhan, Xina)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb una delegació acadèmica de la Central China Normal University, encapçalada pel Dr. Liao Meizhen, Degà de la Facultat de Lletres i la Dra. Min Zeng.

09/03/2017
Banc Santander reforça el seu compromís amb la Universitat d'Alacant

El Banc de Santander i la Universitat d'Alacant renoven l'acord de col·laboració que ambdues entitats mantenen des de fa 20 anys a través de Santander Universitats.

En l'acte, també s'han lliurat les credencials d'un total de 24 beques, corresponents a les beques Iberoamèrica Santander que es gestionen des del Vicerectorat de Relacions Internacionals.

07/03/2017
Visita de la Universitat del Nord de Colorado, EEUU

James Reardon, Ph.D. Professor of Marketing de la Universitat del Nord de Colorado, es reuneix amb Juan Llopis, per a tancar el principi d'acord d'un conveni de mobilitat d'estudiants entre ambdues institucions.

02/03/2017
La Universitat d'Alacant participa en la III Trobada bilateral d'Universitats Espanyoles i Algerianes

La Universitat d'Alacant, a través del seu Vicerectorat de Relacions Internacionals, ha participat en la III Trobada Bilateral d'Universitats Espanyoles i Algerianes, organitzat per la CRUE en la Universitat de Múrcia.

Taula redona "Experiències i noves perspectives de col·laboració entre Espanya i Algèria"

02/03/2017
Nova Zelanda, últim país que s'incorpora a l'oferta de mobilitat internacional de la UA

El nombre d'estudiants de la UA que participen en els programes de mobilitat internacional de la UA continua en augment, amb un increment global del 35% en els dos últims cursos acadèmics.

Diari Informacion

AlicantePress

01/03/2017
Visita de treball de The College of New Jersey, USA

La professora Lee Ann Ricardi, Ph.D., Interim Director Center for Global Engagement of The College of New Jersey, visita la Universitat d'Alacant, on debat al costat del Vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, els termes per a la signatura d'un conveni d'intercanvi d'estudiants entre ambdues institucions.

22/02/2017
I Conferència Internacional sobre l'Ensenyament en l'Estranger per a la Federació Russa

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, participa en la inauguració d'aquesta jornada que té com a objecte informar sobre les diferents possibilitats d'educació en l'estranger i que ha congregat a autoritats acadèmiques, del ministeri d'educació rus i de l'ambaixada de la Federació Russa a Espanya.

15/02/2017
Visita de treball de la Universitat d'Orà 2- Mohamed Ben Ahmed

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb la Sra. Hind Belkhir, per a debatre els termes de col·laboració entre ambdues universitats.

13/02/2017
Viatge institucional a Cuba

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, viatja a Cuba la setmana del 5 de febrer, on manté diverses trobades en universitats cubanes i amb responsables polítics relacionats amb l'educació i la cooperació.

01/02/2017
Curs gratuït LA VA UNIR EUROPEA: ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT, febrer 2017

Ja pots matricular-t'en el curs "La UE: Organització i Funcionament. Una perspectiva espanyola" completament gratis.

  • Si eres professor d'Ensenyament Secundari, o prompte ho seràs, aquest curs és per a la teua, perquè està orientat a facilitar la impartició de l'assignatura optativa de Batxillerat "La UE: Organització i Funcionament" (Ordre 18/2011, 1 d'abril, Conselleria d'Educació).
  • Si eres titulat universitari de qualsevol altre camp i desitges conèixer millor la Va unir Europea, també eres més que benvingut, ja que s'impartiran coneixements d'utilitat per a qualsevol ciutadà que residisca i treballe en territori de la Va unir.
  • Titulats universitaris que posseïsquen el Certificat d'Aptitud Pedagògica.
  • Estudiants universitaris dels últims cursos de Grau.
  • Titulats universitaris en general.
18/01/2017
Visita institucional de la Xangai International Studies University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb Blanca Qiaoming Liu, Project Director a Espanya, durant la seua visita a la UA. Van aprofitar per a estudiar el desenvolupament de noves accions amb aquest soci estratègic xinès.

12/12/2016
La Facultat d'Econòmiques llança juntament amb la nord-americana NSU el seu primer doble grau internacional en business

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, en la seua ferma aposta per la internacionalització, presenta juntament amb la Northwestern State University d'EUA el seu primer doble grau internacional, dirigit als seus estudiants del Grau en Administració i direcció d'empreses.

12/12/2016
Visita de treball de la Universitat de Warwick

El professor Peter Brown, Study Abroad Tutor del Centre for Applied Linguistics de la Universitat de Warwick es reuneix amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, per a concretar els termes del conveni de mobilitat d'estudiants en Llengües per al grau d'estudis anglesos promogut pel Dpto. de Filologia Anglesa.

02/12/2016
La UA en la presentació del calendari APSA 2017

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, va assistir a la presentació del calendari APSA 2017, en vespres de la celebració del Dia Mundial de la Discapacitat.

25/11/2016
Una àmplia delegació de la Southwest University of Science and Technology de Xina visita el Campus de la UA

El vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant, Juan Llopis, ha donat la benvinguda a una àmplia delegació xinesa integrada per representants de la Southwest University of Science and Technology, institució sòcia de la UA, situada en la ciutat de Mianyang (província de Sichuan).

25/11/2016
La Universitat d'Alacant aposta per les dobles titulacions internacionals

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat per unanimitat l'engegada de dos dobles graus internacionals vinculats a les facultats d'Econòmiques i Dret.

15/11/2016
Cimera de Líders Religiosos per la Pau a Orient Mitjà

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, assisteix a la cerimònia d'inauguració de la Cimera de Líders Religiosos per la Pau a l'Orient Mitjà que té lloc en la Seu de Casa Mediterrani el 15 de novembre.

11/11/2016
Universitat de Tardor: Els objectius de Desenvolupament Sostenible

Juan Carlos Ramos, Subdirector de l'Oficina de Cooperació de la UA, al costat del ponent Domingo Marzá, Catedràtic d'Ètica i Filosofia Política de la UJI, durant la ponència: Ètica, Responsabilitat Social i ODS, en el marc de la celebració de la Universitat de Tardor

10/11/2016
Sessió informativa beques Fulbright

Amb la presència de Guy Vanover, Cap del programa de beques per a espanyols i Katherine Matles, Assessora Acadèmica, s'ha presentat en la Sala Multimèdia de l'edifici de Rectorat, el Programa de Beques Fulbright, per a estudiar un postgrau en una universitat a EUA.

26/10/2016
Universitat de Tardor: Els objectius de Desenvolupament Sostenible

Les 5 universitats públiques valencianes, amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, organitza aquesta Universitat de Tardor per tal de millorar el coneixement de l’Agenda 2.030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464