Saltar apartados

Presentació

 

Juan LlopisLa Universitat d'Alacant (UA) té entre els seus objectius projectar el seu model actual d'universitat cap al futur, consolidant els punts forts i millorant els aspectes necessaris per a aconseguir una internacionalització d'excel·lència. Com a Universitat de referència internacional, la UA s'ha compromès amb els diferents col·lectius que la integren, tant en aspectes de gestió de l'oferta educativa, en l'atenció dels estudiants, com en la formació, l'avaluació i l'estímul del personal docent i investigador i d'administració, objectius que es reflecteixen en les convocatòries, procediments i beques que, a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals, posa a disposició de la comunitat universitària.

El col·lectiu d'alumnes internacionals que flueix en les dues direccions, de l'exterior a la UA i de la UA cap a altres universitats estrangeres, constitueix un grup cada vegada més rellevant, que fomentem tant per la seua aportació en idiomes, experiències internacionals, desenvolupament de competències professionals, com per la capacitat d'adaptació a diferents entorns culturals i socials.

Des de la meua posició en aquest vicerectorat impulsaré la internacionalització global com a eix estratègic de la UA, destinat a consolidar i desenvolupar les relacions amb universitats i centres de recerca de prestigi, a participar en programes internacionals, com també a garantir que les accions de cooperació de la UA produïsquen l'impacte desitjat en el desenvolupament econòmic i social.

Plantejar les accions necessàries per a una internacionalització de la UA que incidisca en la formació integral de tots els membres de la comunitat universitària, en la contribució a l'avanç i millora de la societat i en el desenvolupament cultural, científic i tecnològic és una finalitat competencial que desenvolupa aquest vicerectorat.

Juan Llopis

Vicerector Relacions Internacionals

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464