Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

26/11/2018
La Universitat d'Alacant promou la mentalitat empresarial i la innovació en universitats Indonèsies

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, ha donat avui la benvinguda a una trentena de representants de quatre universitats Indonèsies que es donen cita aquesta setmana (del 26 al 29 de novembre) en la Universitat d'Alacant, per a treballar en el projecte INSPIRE...

21/11/2018
Primera reunió estratègica del projecte internacional HEIM

El vicerector de Relacions Internacionals,Juan Llopis,ha participat hui en la primera reunió del projecte internacional HEIM sobre Ensenyament de Persones Adultes en Patrimoni Cultural que coordina la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

20/11/2018
L'Educació com a via d'integració social a Europa per als refugiats i immigrants del Mediterrani i més enllà

El vicerector Juan Llopis, ha inaugurat la setmana de treball de dos projectes finançats per la Comissió Europea sobre migracions, en els quals la UA, a través de la seua Oficina de Gestió de Projectes Internacionals (OGPI), participa com a coordinador i soci.

16/11/2018
Trobades Internacionals en la Universitat d'Alacant

Representants de diferents universitats panamenyes, de la sòcia iraniana Allameh Tabataba'i University i de la Universitat d'Antioquia, Colòmbia, es reuneixen amb el vicerector de Relacions Internacionals de la UA.

13/11/2018
Visita de la Universitat Tecnològica de Bolívar, Cartagena d'Índies

Vanessa Cardona, Gestora de projectes en la Universitat Tecnològica de Bolívar, institució sòcia de la UA a Colòmbia, va aprofitar el seu pas per la UA per a reunir-se amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i tractar diferents àrees de cooperació.

07/11/2018
Visita de la Universitat de Chester (UK)

Anna Clayfield, Lecturer in Spanish and Latin American Studies, Department of Modern Laguages, de la Universitat de Chester (UK), s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, per a intensificar la mobilitat de membres entre ambdues institucions.

05/11/2018
Visita de treball de la University of Northern Colorado, USA

La Dra. Elizabeth Franklin, professora del Departament d'Estudis Hispànics de les Universitat de Northern Colorado, s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA.

05/11/2018
Visita institucional de la Universitat Orà 1- Ahmed Benbella

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha mantingut una trobada amb el vicerector de Relacions Exteriors i Cooperació de la Universitat sòcia d'Algèria, Universitat Orà 1- Ahmed Benbella.

31/10/2018
Visita de la Cardiff Metropolitan University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb Danielle Rawlings, International Engagement Officer de la Cardiff Metropolitan University. Durant la reunió han analitzat l'actual intercanvi d'estudiants de Turisme i han aprofitat per a explorar noves vies de cooperació entre ambdues universitats.

17/10/2018
Exposició i Conferència Inaugural de la Fundació Vicente Ferrer

En el marc dels programes d'impuls de l'Agenda 2030 i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), té lloc l'exposició 1 Món, 17 Reptes: Els objectius de l'agenda 2030 en l'Índia rural amb la Fundació Vicente Ferrer.

16/10/2018
Relacions Internacionals inicia la recuperació del "centre històric" de la Universitat d'Alacant

El conjunt d'edificacions militars auxiliars del camp d'aviació de Rabasa constitueix l'embrió del campus universitari actual. Després de la retirada militar, la majoria de les construccions existents es van mantenir, encara que amb les transformacions necessàries per a adequar-se a l'ús docent i així han perviscut al llarg dels anys assumint diferents funcions.

12/10/2018
Visita de treball a la University College Cork, Irlanda

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb representants de la University College Cork. Durant la seua visita a la Universitat sòcia, ha aprofundit en les relacions de col·laboració entre ambdues institucions amb Clare Murphy, Erasmus Coordinator, International Office i Dr. Céire Broderick and Dr. Stephen Boyd, Department of Spanish, Portuguese and Latin American Studies.

03/10/2018
Visita institucional de la Universitat de Costa Rica

El vicerector de Relacions Internacionals Juan Llopis, s'ha reunit amb el Director de l'Escola d'Enginyeria Elèctrica de la nostra institució sòcia, la Universitat de Costa Rica, durant la seua visita a la UA, per a aprofundir en les relacions acadèmiques i de recerca d'ambdues universitats.

01/10/2018
Visita institucional de la Universitat d'Agder, Noruega

El vicerector de Relacions Internacionals Juan Llopis, s'ha reunit amb el Professor Ilan Alon, de la School of Business and Law de la Universitat d'Agder, Noruega, durant la seua visita a la UA, per a explorar diferents vies de col·laboració.

01/10/2018
L'Hogeschool Rotterdam visita la UA

Els representants de l'Oficina de Relacions Internacionals de l'Hogeschool Rotterdam (Països Baixos), institució sòcia de la UA en el programa Erasmus + KA103, han visitat la Universitat d'Alacant.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1a planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464