Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

07/05/2018
Visita de la University College Cork, Ireland

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit avui dilluns 7 de maig amb les responsables de mobilitat d'University College Cork d'Irlanda, soci estratègic per a la UA en aqueix país, on treballem per a consolidar i ampliar relacions.

03/05/2018
Internacionalització de l'Educació Superior a Iran, IHEI Project

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha donat la benvinguda a representants de 5 universitats iranianes que s'han donat cita en la Universitat d'Alacant, durant els dies 3 i 4 de maig 2018.

26/04/2018
Visita institucional de la Kwame Nkrumah University of Science and Technology de Ghana

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb la professora de la UA, Carmen Bevia i amb el professor George Adu de Kwame Nkrumah University of Science and Technology de Ghana, per a obrir noves vies de cooperació entre ambdues institucions.

24/04/2018
Les universitats públiques valencianes es reuneixen en la UA en les III Jornades Sàhara Occidental

El Vicerectorat de Relacions Internacionals de la UA, a través del seu Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, organitza les III Jornades Sàhara Occidental i les Universitats Públiques Valencianes, que tindran lloc demà dimecres 25 d’abril a la sala multimèdia de l’edifici del Rectorat de la Universitat d’Alacant...

19/04/2018
Jornades CRUE d'Internacionalització i cooperació 2018 en Madrid

Juan Llopis, Vicerector de Relacions Internacionals, i la Directora del Servei de Relacions Internacionals, Rosa Pérez, han assistit a les jornades CRUE d'Internacionalització i Cooperació que van tenir lloc aquesta vegada en la Universitat Complutense de Madrid durant els dies 19 i 20 d'abril.

17/04/2018
Visita Institucional d'UNIVALI

El nou vicerector de Relacions Institucionals de la Universidade do Val do Itajaí (UNIVALI), Prof. Paulo Márcio Cruz, s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA.

17/04/2018
Universitats Cubanes en la UA

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb representants de les universitats cubanes d'Holguin, l'Havana i Camagüey. Aquesta visita d'estudi a la Universitat d'Alacant s'emmarca dins del programa SUPORT A LA MODERNITZACIÓ ECONÒMICA DE CUBA (Programa d'Intercanvi d'Experts Cuba-UE II), finançat per la Direcció general de Cooperació Internacional i Desenvolupament de la Comissió Europea i en el qual la UA participa a través de l'OGPI (Oficina de Gestió de Projectes Internacionals).

12/03/2018
Visita de la Universitat Diego Portals de Xile

La directora del Secretariat de Cooperació i Projecció Internacional, Reyes González, ha rebut a Silvia Unzurrunzaga (Cap d'Estudis de l'Escola d'Arquitectura) i Nicolás Stutzin (Responsable de Tallers de Projectes) de la Universitat Diego Portals de Xile per a donar-los la benvinguda institucional a la Universitat d'Alacant i canviar impressions sobre la seua estada en la UA. Els ha acompanyat el coordinador d'Arquitectura de l'EPS, José Parra.

07/03/2018
Viatge institucional a Nova Zelanda i Austràlia

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, estan realitzant una visita institucional a universitats sòcies de Nova Zelanda i Austràlia. Universitats d'aquesta zona geogràfica, algunes d'elles en llocs destacats en els rànquings mundials, han sigut les més recents a incorporar-se a la llista d'institucions sòcies de la UA.

28/02/2018
La UA lliura les credencials a estudiants beneficiaris de les Beques Santander de Mobilitat Internacional

Les beques sufragades pel banc Santander en el seu vessant internacional inclouen les àrees referents a Cooperació al Desenvolupament i Mobilitat. Nou estudiants han rebut enguany les credencials de les Beques Cooperació Santander-UA...

15/02/2018
La UA en el fòrum empresarial "Alacant Territori Intel·ligent"

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, va intervenir en la taula redona "La internacionalització de la Universitat d'Alacant a Àsia: sinergies per a les estratègies empresarials".

06/02/2018
La UA organitza les Jornades sobre Aliances i Objectius de Desenvolupament Sostenible

La Seu Ciutat d'Alacant (Sant Fernando, 40) acollirà les Jornades sobre Aliances i Objectius de Desenvolupament Sostenible, que tindran lloc del 7 al 9 de febrer, organitzades per la Universitat d'Alacant a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals. L'acte inaugural, tindrà lloc demà dimecres 7 de febrer a les 9:30 hores.

06/02/2018
Entrevista amb la investigadora Maria Ximena Senatore del CONICET, Argentina

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, s'ha reunit amb la professora Sonia Gutiérrez Lloret de l'Institut de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric de la UA (INAPH), per a donar la benvinguda a la investigadora de reconegut prestigi, del CONICET d'Argentina, María Ximena Senatore.

29/01/2018
International Week EPS 18

S'ha inaugurat la " International Week " de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. Entre uns altres, des del Vicerectorat de Relacions Internacionals, s'ha aprofitat per a treballar amb socis d'intercanvi i d'Erasmus+ KA-107 de la Universitat de Costa Rica i de la Soongsil University de Corea del Sud.

25/01/2018
La UA ja està present en els principals clústers econòmics de Xina

La Universitat d'Alacant acaba d'ampliar la seua intensa relació institucional amb Xina, a través de la signatura de dos acords de mobilitat internacional amb la Universitat de Shenzhen i amb l'International Business Center. A més, la UA ha iniciat relacions institucionals amb l'empresa Airoobot.com, especialitzada en drones.

15/01/2018
Viatge institucional a Shenzhen, Xina

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni amb la Diputació, sota l'estratègia d'assistir a la "Trobada Internacional d'Inversió Vial i Cooperació per a països estrangers" que se celebra del 14 al 20 de gener en la ciutat de Shenzhen. En el marc d'aquest acord, Juan Llopis Vicerector de Relacions Internacionals de la UA, acompanya a la comitiva alacantina que en aqueixes jornades pretén agilitar els fluxos d'intercanvi entre la província i el gegant asiàtic, no solament en l'àmbit econòmic, sinó també cultural, amb la posada en valor del patrimoni arqueològic alacantí a Xina, o idiomàtic, amb l'arribada a les universitats alacantines d'estudiants procedents del país asiàtic per a l'aprenentatge de la llengua espanyola.

13/12/2017
Clausura del Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual del Magister Lvcentinvus

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha participat en l'acte de clausura de la XXIII Edició del Màster de Propietat Intel·lectual i del Mòdul de Patents i Transferència de Tecnologia del Magister Lvcentinvs que ha tingut lloc aquest 13/12 en la UA.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464