Saltar apartados

Vicerectorat de Relacions Internacionals

carrousel movilidad
carrousel cooperacion

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

15/01/2018
Viatge institucional a Shenzhen, Xina

La Universitat d'Alacant ha signat un conveni amb la Diputació, sota l'estratègia d'assistir a la "Trobada Internacional d'Inversió Vial i Cooperació per a països estrangers" que se celebra del 14 al 20 de gener en la ciutat de Shenzhen. En el marc d'aquest acord, Juan Llopis Vicerector de Relacions Internacionals de la UA, acompanya a la comitiva alacantina que en aqueixes jornades pretén agilitar els fluxos d'intercanvi entre la província i el gegant asiàtic, no solament en l'àmbit econòmic, sinó també cultural, amb la posada en valor del patrimoni arqueològic alacantí a Xina, o idiomàtic, amb l'arribada a les universitats alacantines d'estudiants procedents del país asiàtic per a l'aprenentatge de la llengua espanyola.

13/12/2017
Clausura del Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual del Magister Lvcentinvus

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha participat en l'acte de clausura de la XXIII Edició del Màster de Propietat Intel·lectual i del Mòdul de Patents i Transferència de Tecnologia del Magister Lvcentinvs que ha tingut lloc aquest 13/12 en la UA.

29/11/2017
La Universitat d'Alacant acull una jornada per a analitzar els reptes de l'acció humanitària a Síria organitzada per ACNUR

Juan Llopis inaugura la jornada "Els reptes de l'acció humanitària: ACNUR en l'emergència de Síria. L'atenció a la població refugiada a Jordània", que té per objecte donar a conèixer la situació actual i les perspectives de resolució a la crisi de Síria.

23/11/2017
Acte de commemoració del XXX aniversari del Programa de beques Erasmus

El Director del Secretariat de Mobilitat de la UA, Antonio Galiano, va participar en el lliurament dels premis als guanyadors del concurs Erasmus= +Empresa+Futur. Aquest concurs de microrelatos, fotografia i vídeo ha sigut organitzat per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport amb la col·laboració d'Europe Direct, la Delegació del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes i les universitats valencianes, per a commemorar els trenta anys d'història d'aquest programa europeu.

22/11/2017
Visita de la Northern Arizona University

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i el Director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, es reuneixen amb Daniel Palm, Vice President for Global Initiatives de la NAU (Northern Arizona University), institució sòcia estratègica de la UA, per a estudiar nous projectes.

16/11/2017
La UA inicia col·laboració amb la institució índia Acharya Institutes

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional, Antonio Galiano, han rebut avui al professor C K Marigowda i a Mr. Jayaditt Basani, representants de la institució acadèmica Índia Acharya Institutes, (Bangalore) amb la qual la UA ha signat recentment un acord de col·laboració.

03/11/2017
Kipa visita la UA

KIPA (Korea Invention Promotion Association), associació integrada per diverses empreses i universitats coreanes, que es troba actualment viatjant per Europa per a reunir-se amb diferents institucions capdavanteres, ha visitat la UA. El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el Màster de Propietat Industrial de la UA, han rebut a l'Associació per a cercar sinergies comuns.

26/10/2017
Arranca en la UA un seminari internacional sobre Destinacions Turístiques Intel·ligents

L'Aulari II de la Universitat d'Alacant acull des d'aquest matí la celebració del seminari internacional "Destinacions Turístiques Intel·ligents: Nous horitzons en la recerca i gestió del turisme".

23/10/2017
Visita de la Universitat Juárez Autònoma de Tabasco (Mèxic)

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, es reuneix amb el Professor Heberto Priego, durant la seua visita a la UA, per a tractar temes d'internacionalització.

18/10/2017
La UA participa en la Campanya Pobresa Zero

M Reyes González, Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació ha moderat la Jornada de Sensibilització que ha tingut lloc en el Club Informació d'Alacant, emmarcada dins de la Campanya "Pobresa Zero", que lidera cada any CVONGD a la Comunitat Valenciana.

16/10/2017
Visita de la Xavier University of Louisiana

Torian L. Lee, J.D., Director of Center of Intercultural & International Programs de la Xavier University of Louisiana, la nostra universitat sòcia a New Orleans, ha visitat la UA.

11/10/2017
6th ASEF Rectors' Conference and Students' Forum (ARC6)

Juan Llopis, Vice President for International Relations, attends this Forum that has been organised by the Àsia-Europe Foundation (ASEF) in collaboration with Singapore Management University (SMU), on the topic "Future-ready Universities and Graduates: Quality Eduaction beyond the Horizon" from 9-13 October 2017 in Singapore.

10/10/2017
Visita institucional de la Weber State University

La UA ha rebut la visita de Rebecca Schwartz, Director Study Abroad, de la Weber State University d'Utah (Estats Units), universitat sòcia per a l'intercanvi d'estudiants.

28/09/2017
Visita del Comissari de la State Intellectual Property Office (SIPO) a la UA

Una delegació de la State Intellectual Property Ofice (SIPO), l'oficina nacional de la República Xinesa responsable d'organitzar i coordinar la protecció dels Drets de Propietat Intel·lectual en tot el país, encapçalada pel comissari Dr. Chen, ha visitat la UA en el marc del Magister Lventinus, on s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis.

15/09/2017
Visita institucional de la Universitat Autònoma de Xile

El vicerector de Vinculació, Hernán Viguera, de l'Autònoma de Xile, Universitat sòcia de la UA, s'ha reunit amb el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, durant la seua visita a la UA, per a abordar l'ampliació de la mobilitat de professors i estudiants entre ambdues institucions.

15/09/2017
EAIE 2017 - Sevilla

Juan Llopis, vicerector de Relacions Internacionals ha assistit juntament amb Antonio Galiano, director del Secretariat de Mobilitat, Rosa Pérez, Directora del Servei de Relacions Internacionals, i Dori Urbán, Subdirectora de Mobilitat, a la 29 Annual Conference of The European Association for International Education (EAIE). La trobada ha tingut lloc enguany, del 12 al 15 de setembre a Sevilla, on han mantingut una atapeïda agenda de reunions amb universitats sòcies, actuals i futures, de la UA.

15/09/2017
La UA edita una Guia Didàctica sobre Drets Humans

En el marc del programa ERASMUS+ i dins del projecte HUMREV de la Comissió Europea "Els drets humans en una comunitat de valors", la Facultat de Dret de la UA ha acollit avui la II Reunió Trasnacional del projecte, en la qual s'ha presentat una Guia Didàctica sobre Drets Humans, desenvolupada per professors de Dret de la Universitat d'Alacant i editada pel Servei de Publicacions de la UA.

14/09/2017
El rector rep a una representació de la universitat japonesa de Keio

Els professors Masayuki Kohiyama (Department of System Design Engineering, Faculty of Science and Technology) i Jorge Almazán (Department of System Design Engineering, Faculty of Science and Technology) s'han reunit amb el rector, amb la Directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, Reyes González, i amb Kaoru Fukui de l'Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic, durant la visita a la UA.

          Edifici Rectorat i Serveis Generals (1ª planta)                     

Tel. 965903931/965903400 ext. 2186- Fax: 965909447

Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

             A/e: vr.ric@ua.es               

                                     

 


      

                                         

Vicerectorat de Relacions Internacionals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464