Saltar apartados

uatillo

1ecobolsa
2mes mar
3dragon
4rostre

 

La Universitat d'Alacant dins de la seua campanya Plàstic.0, et sumes al repte?, que s'emmarca en el Pla de Responsabilitat Social de la UA, i és coordinat pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, presenta l'UATILLO, una ecobossa pensada a partir de la fusió entre el tradicional farcell espanyol i l'antic embolcall japonès Furoshiki, el propòsit del qual és la dràstica reducció de l'ús de plàstics en la comunitat universitària.

En aquest curs universitari 2019-2020 des de la Universitat d'Alacant s'intentarà modificar l'hàbit d'usar bosses de plàstic en el nostre dia a dia proposant l'alternativa de l'ús de l'UAtillo. Aquest embolcall el podrem usar i reutilizar tant per a anar de compres com per a transportar qualsevol producte en qualsevol ambient (estudis, gimnàs, supermercat...)

Amb aquest mocador ecobossa, amb el lema de Més mar, menys plàstics, la Universitat d'Alacant presenta un embolcall ecològic amb una il·lustració que representa al déu Drac de l'Oceà i a una deessa Balena dels Mars per a conscienciar a la comunitat universitària del dany que fem en els nostres mars i oceans i convidar-los a no usar bosses de plàstic i no seguir contaminant el medi ambient, amb la finalitat de crear un món sostenible i lliure de plàstics.

L'UAtillo ve del terme espanyol hatillo que és un paquet o embolcall que es fa amb un mocador gran i que conté roba i estris personals que s'ha fusionat amb el mocador japonès Furoshiki i es pot usar com a embolcall per a regals, com a bossa de reciclatge i fins i tot com a peça de vestir. No ocupa espai quan està plegat i es converteix en una vistosa bossa que es pot reutilitzar, llavar i adaptar al nostre estil de vida en diferents espais.

  

Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat


Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 9917

Fax: (+34) 965 90 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464