Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica

Centre d'Investigació Marina de Santa Pola

El Centre d'Investigació Marina (CIMAR) és un centre actiu, on es duen a terme activitats destinades a CONÈIXER un mitjà tan proper i alhora tan desconegut com és l'ambient marí, la seua biodiversitat i el seu entorn, amb la finalitat d'ENSENYAR com aprofitar els seus recursos de forma responsable i contribuir a PROTEGIR aquest fràgil ecosistema, col·laborant en el seu ús racional i ordenació

Estació Biològica Torretes

L'Estació Biològica Torretes està situada en el terme municipal d'Ibi, al nord de la província d'Alacant i constitueix un important corredor biològic que connecta les planes de l'interior amb les comarques muntanyenques del nord d'Alacant. Compta amb una superfície de 53 hectàrees, nou d'antigues terrasses de secà i la resta de muntanya. L'Estació Biològica presenta una elevada diversitat de flora i fauna i representa un bon exemple de paisatge mediterrani en mosaic, que és la base de la nostra biodiversitat.

L'estructura del territori que ocupa l'Estació, és la típica de les explotacions agroforestals del secà alacantí. Les actuals edificacions s'han recuperat de les antigues estades d'una Masia tradicional, remodelades com a centre de recepció, despatxos, laboratoris, i magatzems.

Estació Científica Font Roja Natura UA

L'Estació Científica Font Roja Natura és l'aportació de la Universitat d'Alacant al centre Font Roja Natura, fruit del conveni signat per aquesta entitat amb la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, l'Ajuntament d'Alcoi i la Caja Mediterráneo, a més de la Universitat d'Alacant.

Museu de la Biodiversitat

El Museu de la Biodiversitat d'Ibi té com a objectiu general sensibilitzar, conscienciar i capacitar a amplis grups de població, sobre la importància d'adoptar conductes responsables i respectuoses amb el Medi Ambient, per a contribuir a crear un entorn millor conservat i més sostenible