Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica

Notícies (Març 2021) - Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica


Resum del tauló. Totes les notícies (actives i cancel·lades)
Nombre de notícies: 7
Primera notícia: 18/01/2021
Última notícia: 26/03/2021
Filtrat de notícies per any i mes
Històric de notícies - 2021
CCSC21

Oberta la convocatòria per a l'enviament de propostes del VIII Congrés de Comunicació Social de la Ciència

Fins al 10 de maig romandrà obert el termini de presentació de comunicacions al VIII Congrés de Comunicació Social de la Ciència (CCSC2021). Es poden presentar propostes per a comunicar experiències i projectes de comunicació, així com resultats d'investigació en aquest àmbit.
Temàtica: “Comunicació i benestar planetari”. 
Barcelona entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre.

26/03/2021
uadivulga_medi

Convocatòria del concurs la teua tesi doctoral en un fil de Twitter: #HILOTESIS 2021 de la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant participa en la primera edició del concurs nacional “La teua Tesi Doctoral en un Fil de Twitter: #HiloTesis” de la Xarxa de Divulgació i Cultura Científica (RedDivulga) de la Crue-I+D+i.

Formulari d'inscripció: El termini d'inscripció finalitza a les 23.59 hores del 31 de març de 2021.

Publicació del fil: entre les de les 00.00 del dia 1 d'abril fins a les 23.59 del 23 d'abril de 2021.

Una vegada publicat el fil, haurà d'emplenar-se el següent formulari per a poder ser considerat en el concurs, dins del termini de desenvolupament del concurs fins a les 23.59 del 23 d'abril de 2021

Text de la convocatòria

 

15/03/2021
logofundacionbva

La Fundació BBVA crea un Programa d'Impuls a la Comunicació Científica

La Fundació BBVA ha creat, en col·laboració amb el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), un Programa d'Impuls a la Comunicació Científica, a través de dues iniciatives públiques de periodicitat anual i àmbit estatal: dos Premis que reconeixeran les millors contribucions a la difusió de la ciència tant de periodistes científics com de divulgadors, i tres Ajudes que donaran suport a la formació de titulats universitaris en qualsevol disciplina que vulguen especialitzar-se en comunicació científica. Les bases de la convocatòria de les Ajudes estan disponibles en aquest enllaç, i les dels Premis en aquest enllaç. El termini de presentació estarà obert des de l'11 de març fins al 30 d'abril de 2021.

15/03/2021
Mesa CIENCIA EN FEMENINO 2021val

La viròloga Margarita del Val, protagonista de la taula redona 'Ciència en femení' de la UA

La trobada, que es va retransmetre en directe el divendres 12 de febrer a les 10 hores, va comptar amb la rectora de la UA i les professores Carmen Alemany i Belén Ferrer

Enllaç a la notícia

Esdeveniment finalitzat.  Pot visualitzar el vídeo de l'acte en aquest enllaç

 

11/02/2021
cartel-11-febrero

Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciència

El Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica  i el Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant commemoren l'11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, amb un programa d'activitats que ajude a visibilitzar el treball de les científiques, així com a crear rols femenins, despertar talents i promoure pràctiques que afavorisquen la igualtat de gènere, principalment en l'àmbit científic-tecnològic on menys incidència femenina es detecta.

Detall de les activitats

29/01/2021
AVI-Generalitat_VAL-HEADER

Videoconferència dia 26 de gener, a les 12h, nova convocatòria de l'AVI

El dia 26 de gener, a les 12.00 h, el Cap del Servei de Cooperació entre Agents del SVI de l'Agència Valenciana de la Innovació, exposarà les principals novetats que incorporarà la nova convocatòria respecte a la precedent. Posteriorment s'obrirà un torn de preguntes perquè els participants plantegen els seus dubtes.

Excel·lent oportunitat per a conèixer per endavant les noves línies d'una sèrie d'ajudes dirigides principalment a facilitar la connexió, col·laboració i cooperació entre tots els agents del SVI: les empreses, les universitats i els organismes d'investigació i les entitats que faciliten la difusió i transferència del coneixement científic i tecnològic a les empreses o que presten serveis en matèria de suport a la innovació.

La jornada és gratuïta i no precisa d'inscripció prèvia.

Enllaç: https://meet.google.com/nvw-stpu-zsn?hs=122&authuser=1

19/01/2021
logo-tech-transfer-agrifood_mini

CONVOCATÒRIA TECH TRANSFER AGRIFOOD

Tech Transfer Agrifood finança l'execució de proves de concepte i startups que aporten solucions a reptes de la Cadena Alimentària.

Aquest fons té com a objectiu oferir una nova eina d'inversió especialitzada en el Sector Agroalimentari, ser un canal especialitzat de comunicació entre la demanda i l'oferta tecnològica.

El ràpid progrés de les tecnologies i la innovació han incrementat la demanda a aquestes per part del client, a la qual no en tots els casos té fàcil accés.

Veure convocatòria

18/01/2021