Saltar apartados

Web Institucional

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/11/2009
ACCESSIBILITAT WEB

La Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) estableix que totes les web de les institucions públiques han de ser accessibles abans del 31 de desembre de 2005. L'accessibilitat web consisteix a facilitar l'accés a la informació sense cap limitació per raons de discapacitat o connectivitat. Si bé, moltes de les persones que accedeixen a la nostra web poden tenir certes dificultats, entre altres, dificultats d'audició, visió i mobilitat, dificultats de lectura o comprensió, dificultats en la utilització del ratolí o el teclat, dificultats en la connectivitat, el navegador que només tinga text, la pantalla menuda, la connexió lenta, etc.

En aquest context, amb l'objectiu d'evitar barreres que dificulten l'accés, la Universitat d'Alacant, a través del Comitè Web, demana la col·laboració de tots els administradors de les pàgines web de la comunitat universitària.

Referent a això, les úniques pautes que podem facilitar-te per a aconseguir que les teues pàgines web siguen més accessibles, tenint en compte les limitacions que ofereix Composer, estan explicades en el següent document:

·Annex accessibilitat , Annex imatge institucional (Gen '09)
·Versió 1 (Jun '07)


Comitè Web

Web Institucional té com missió el manteniment del web institucional de la Universitat d'Alacant. Aquest comitè, liderat pels vicerectorats de Relacions Institucionals i de Tecnologia i Innovació Educativa, destaca pel caràcter proactiu i per la presa d'iniciatives a fi de situar el web institucional de la Universitat d'Alacant al màxim nivell en qüestions relatives a la seua funcionalitat, visibilitat i serveis.

Web Institucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464