Saltar apartados

Accessibilitat

La Universitat d'Alacant des dels inicis ha mostrat una especial sensibilitat en tots els temes relacionats amb l'accessibilitat tant en el món virtual com en el món físic (http://web.ua.es/es/cae/). Dins d'aquest esperit es treballa per tenir un lloc web totalment accessible seguint les pautes d'accessibilitat al contingut en la web 1.0 del W3C. Les pàgines dels nivells superiors ja compleixen amb aquestes recomanacions i es treballa per fer accessibles la resta de les pàgines. El gran volum del lloc, més de 300.000 pàgines, fa difícil aconseguir el nivell de qualitat en l'accessibilitat que ens és exigible.

Amb la incorporació del gestor de continguts Vualà, s'obté una qualificació nivell AAA (en els punts automàtics), de tot el contingut que es gestiona amb aquesta eina. D'aquesta manera complim el compromís establit en el RD 1494/2007 de 12 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.

No obstant això, les pàgines importades automàticament al nou gestor de continguts Vualà, en la majoria dels casos, obté una qualificació nivell AA (en els punts automàtics). El Servei de Selecció i Formació en col·laboració amb el Servei d'Informàtica està impartint cursos de formació orientats a aconseguir els punts manuals de la qualificació AAA.

Web Institucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464